Annonce
Ringkøbing

Johnny og Lis sælger masser af billetter

Knud Møller (t.v.) og Henrik From er fast backingband, når Johnny Madsen rykker indendøre i de mørke måneder. Arkivfoto
Der er stadig omkring 50 billetter til en koncert med Lis Sørensen i Vesterhavs Hallen 2. november, mens en koncert med Johnny Madsen på lørdag er udsolgt.

Ringkøbing: Folkene bag Rock i Ringkøbing er inde i en god stime. Trods ringe sommervejr gav 2019-udgaven af den traditionsrige éndagsfestival overskud, og der er også udsigt til gode penge i kassen her i efteråret, hvor den vestjyske kulturforening byder på to koncerter i Vesterhavs Hallen.

Sammen med sine tro væbnere, Knud Møller på guitar og Henrik From på trommer, rykker 68-årige Johnny Madsen ind i varmen lørdag 19. oktober, og de 650 billetter til den koncertoplevelse er revet væk:

- Han trækker godt nok igennem. Johnny Madsen er som god vin, der bliver bedre med årene, siger formanden for Rock i Ringkøbing, Jens Hebroe, og tilføjer:

- Det er sikkert og nemt, for han har et fast publikum her ude.

Det har Lis Sørensen angiveligt også. To uger senere - lørdag 2. november - er det hendes tur til at stå på scenen i Vesterhavs Hallen. Den 64-årige sanger og sangskriver ankommer med et orkester og en opsætning, der er større end Johnny Madsens, og der er derfor 450 billetter i spil til Lis Sørensen-koncerten.

Annonce
Lis Sørensen var senest på scenen i Vestjylland 2. juni 2018, hvor hun optrådte under åben himmel på Lønborggaard ved Tarm. Arkivfoto

Fodboldklub scorer også

Knap 400 billetter er allerede solgt, og Jens Hebroe forventer, at han også på den første lørdag i november kommer til at melde udsolgt:

- Der er en lille mulighed for at udvide, men Lis Sørensen vil helst ikke spille for flere end 450 mennesker. Hun vil gerne lave intimkoncerter, siger formanden i kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing.

Han glæder sig over den massive opbakning, som også smitter af på fodboldklubben Ringkøbing IF, der hjælper til med frivillig arbejdskraft, når der bliver sat strøm til forstærkeren.

Programmet til 2020-udgaven af éndagsfestivalen er i øvrigt tæt på at være i hus, og Jens Hebroe forventer, at navnene kan offentliggøres i slutningen af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

112

Sprængte hul i kajak med fyrværkeri

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce