Annonce
Ringkøbing

Johnny og Lis sælger masser af billetter

Knud Møller (t.v.) og Henrik From er fast backingband, når Johnny Madsen rykker indendøre i de mørke måneder. Arkivfoto
Der er stadig omkring 50 billetter til en koncert med Lis Sørensen i Vesterhavs Hallen 2. november, mens en koncert med Johnny Madsen på lørdag er udsolgt.
Annonce

Ringkøbing: Folkene bag Rock i Ringkøbing er inde i en god stime. Trods ringe sommervejr gav 2019-udgaven af den traditionsrige éndagsfestival overskud, og der er også udsigt til gode penge i kassen her i efteråret, hvor den vestjyske kulturforening byder på to koncerter i Vesterhavs Hallen.

Sammen med sine tro væbnere, Knud Møller på guitar og Henrik From på trommer, rykker 68-årige Johnny Madsen ind i varmen lørdag 19. oktober, og de 650 billetter til den koncertoplevelse er revet væk:

- Han trækker godt nok igennem. Johnny Madsen er som god vin, der bliver bedre med årene, siger formanden for Rock i Ringkøbing, Jens Hebroe, og tilføjer:

- Det er sikkert og nemt, for han har et fast publikum her ude.

Det har Lis Sørensen angiveligt også. To uger senere - lørdag 2. november - er det hendes tur til at stå på scenen i Vesterhavs Hallen. Den 64-årige sanger og sangskriver ankommer med et orkester og en opsætning, der er større end Johnny Madsens, og der er derfor 450 billetter i spil til Lis Sørensen-koncerten.

Lis Sørensen var senest på scenen i Vestjylland 2. juni 2018, hvor hun optrådte under åben himmel på Lønborggaard ved Tarm. Arkivfoto
Annonce

Fodboldklub scorer også

Knap 400 billetter er allerede solgt, og Jens Hebroe forventer, at han også på den første lørdag i november kommer til at melde udsolgt:

- Der er en lille mulighed for at udvide, men Lis Sørensen vil helst ikke spille for flere end 450 mennesker. Hun vil gerne lave intimkoncerter, siger formanden i kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing.

Han glæder sig over den massive opbakning, som også smitter af på fodboldklubben Ringkøbing IF, der hjælper til med frivillig arbejdskraft, når der bliver sat strøm til forstærkeren.

Programmet til 2020-udgaven af éndagsfestivalen er i øvrigt tæt på at være i hus, og Jens Hebroe forventer, at navnene kan offentliggøres i slutningen af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce