Annonce
Navne

Det glæder jeg mig til i næste uge: John Pagaard ser frem til kick off i serie 2

John Pagaard er træner for Skjerns bedste fodboldhold - og glæder sig til premieren. Foto: Johan Gadegaard
John Pagaard, salgschef hos Skjern-Tarm Ugeblad, glæder sig til at stå i spidsen for Skjern GFs fodboldhold i serie 2. Pagaard er i det hele taget vild med sport og er glad for at bo i "vores fantastiske handelsby Skjern".

En god søndag for mig er selvfølgelig, at Skjern GF Fodbold har vundet turneringskampen dagen for inden i serie 2. Så vågner jeg altid op med et smil på læben, solen skinner fra en skyfri himmel, kigger ud i haven, hvor Kirsten og drengene er blevet færdige med havearbejdet, og der står friskbrygget kaffe på kanden. Så vil jeg nyde at tage en tur til vandet sammen med familien, og når vi så er blæst godt igennem og har fået lidt godt til ganen derude, så hjem og følge med i kampene i Premier League, Bundesligaen, Superligaen og La Liga, og skulle der også være lidt Formel 1 på tv’et så gør det heller ikke noget. Det et er ikke sikkert, at resten af familien er enig i ovenstående, ud over vi har vundet i fodbold dagen forinden, for så er jeg nok lidt mere medgørlig. Nå ja, så skal Skjern Håndbold da også helst ha´ vundet i Primo Tours ligaen.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, vil jeg helt klart vise vedkommende vores fantastiske handelsby Skjern. Trods størrelsen kan vi godt komme ud og spise godt, varieret og være smart klædt på. Kulturelt…, decideret ”kunst” er ikke min store interesse, sorry, men jeg ville selvfølgelig tage gæster med til tophåndbold i Kulturcentret og ikke forglemme lade dem få en smag af Vestjylland på de lokale restauranter, som med lokale råvarer laver nogle fantastiske retter. Vi skal selvfølgelig også rundt på de lokale destillerier som Stauning Whisky, Low Lands og KnapLund.

Mit seneste besøg i en kirke var min fars begravelse marts 2019.

Annonce

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, skal det helt sikkert være en med Kim Larsen.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, er jeg lidt nervøs for, at det ikke er nok, men jeg kunne vildt godt tænke mig at komme til Australien igen. For at vise vores to drenge det fantastiske land som jeg rejste rundt i 1990/91, og hvor også grunden til deres eksistens blev fundet, nemlig deres mor og min kone, Kirsten.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Michael Laudrup eller Lewis Hamilton. De var og er da kunstnere på hver sit område.

Det irriterer mig helt vildt… sociale medier! Og nu får jeg jo nok skudt i skoen, at jeg er bare en gammel, gnaven mand, men hold nu kæft hvor ung som gammel bruger ALT for meget tid på det. Men det er jo nok desværre kommet for at blive.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er at jeg ikke lader små problemer blive store. Laver jeg en fejl, får jeg det rettet og kommer videre.

Og min svage side er, at jeg er en dårlig taber. Så er det jo godt, det ikke sker så tit.

I næste uge ser jeg frem til kick off i serierækkerne i fodbold, for som træner for vores bedste herrehold i Skjern er det altid spændende at komme i gang. Vi starter på hjemmebanen Skjern Idrætspark mod Jerne IF klokken 14 lørdag den 8. august. Efter et langt, træls forår uden få kampe der gjaldt noget, kan vi nu forhåbentlig se frem til et efterår med fuldt program i serierækkerne, og jeg håber da, vi kommer til at præge vores egen pulje i serie 2. Desværre har vi ingen andre lokale hold med i puljen her i efteråret, så et rigtigt lokalopgør får vi desværre ikke. Det nærmeste lokale hold er nok HTS (Horne, Sig, Tistrup). Det kunne ha’ været meget fedt med Ølstrup, Spjald, Klitten og os i samme pulje. Det giver altid lidt flere på tilskuerrækkerne og altid lidt ekstra intensitet på banen. Så jeg må jo nøjes med at læse, hvordan det går de andre lokale hold i Dagbladet. Det har altid været en fornøjelse at læse journalist John Thomsens dækning af alle seriekampe fra serie 4 og opefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ro på vestjysk S-bagland: En enkelt har meldt sig ud i protest, men der er generel opbakning til partilinjen

Navne

Far til Folkets Hus har rundet de 70

Annonce