Annonce
Ringkøbing-Skjern

Jobpatruljen ser ud til at sætte ny rekord

Jobpatruljen består af unge frivillige, og det er takket være dem, at patruljen når så langt omkring. Bagerst til venstre ses Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest. Pressefoto

Midt og Vestjylland: Sommerens jobpatrulje i det midt- og vestjyske er i fuld gang og ser ud til at sætte ny rekord, når det gælder antallet af besøg og interviews med unge fritidsjobbere. Således var Jobpatruljen allerede mandag 15. juli på 1556 besøg og havde talt med 327 fritidsjobbere, og rundturen i Midt- og Vestjylland fortsætter uge 29 ud.

Det er 3F og HK, der sammen med en række andre fagforeninger står bag Jobpatruljen, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 18 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet.

- Det er takket være de unge aktivisters hjælp, at vi når så langt omkring, og vi er glade for, at så mange unge gerne vil være med til at gøre en forskel for andre unge, lyder det fra Marianne Køpke i en pressemeddelelse.

Hun er afdelingsformand for HK MidtVest.

I alt har 24 unge midt- og vestjyder brugt deres sommerferie på at tage med Jobpatruljen. Nogle har deltaget både i uge 28 og 29, andre kun en enkelt dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce