Navne

Spjald-mand har købt sig ind i Campaya

Jesper Kamp Kruse. Pressefoto
Ferieboligsøgemaskinen Campaya vil være for ferieboligbranchen hvad Hotels.com er for hotelbranchen. Jesper Kamp Kruse, der kommer fra Spjald, har netop købt sig ind i firmaet.

Spjald/Danmark: Jesper Kamp Kruse, der oprindeligt kommer fra Spjald, er ny medejer af den internationale ferieboligsøgemaskine Campaya.

Jesper Kamp Kruse har overtaget en tiendedel af virksomheden, hvor han de seneste tre år har arbejdet som kommunikationschef. Den funktion fortsætter han i fremadrettet.

- Min overtagelse sker som et led i en større omstrukturering af ejerskabet i virksomheden, hvor investeringsselskabet K2 Invest samtidig overtager 15 procent og vores kommende chefprogrammør, Allan Alf Nielsen, ligesom jeg selv overtager lige over ti procent. Den samlede investering i virksomheden beløber sig til en stor kapitalindsprøjtning på et millionbeløb, siger Jesper Kamp Kruse.

- Ambitionen med kapitalindsprøjtningen er at skabe et endnu mere fuldstændigt overblik over de danske sommerhuse og de internationale ferieboliger på sitet, så hele udvalget bliver samlet et sted. På samme måde som Momondo for eksempel gør med flybiletter og Hotels.com med hotelværelser, siger Jesper kamp Kruse.

- Samtidig kommer vi til at øge indsatsen med at tiltrække internationale besøgende til de danske sommerhuse, som år for år bliver mere efterspurgte af både tyskere, svenskere, nordmænd, hollændere og belgiere, for bare at nævne de største markeder, siger Jesper Kamp Kruse.

Jesper Kamp Kruse boede i Spjald i hele sin barndom og flyttede først fra Spjald, da han rykkede til Fredericia for at starte som soldat. Han færdiggjorde sin kandidat i analytisk journalistik i Aarhus og bor i dag i Silkeborg med sin kæreste og datter.

- I Silkeborg er vi lidt tættere på vores familier i Vestjylland. Min mor, dagplejer Lis Kamp Stefansen, bor stadig i Spjald med sin mand, Per Kamp Stefansen, og jeg har meget anden familie i byen og i Vestjylland. Min mors og hendes mands hus er et samlingspunkt for hele vores store familie, så vi kommer der tit. Også fordi vores datter er glad for at blive passet af sin farmor og sin Per, siger Jesper Kamp Kruse med et smil.

Campaya

Campaya er en international søgemaskine for sommerhuse i Danmark og ferieboliger i udlandet.

Idéen til Campaya er opstået ud fra et ønske om at gøre markedet for udlejning af sommerhuse i Danmark og ferieboliger i udlandet mere simpelt. Campaya samler sommerhusene fra de mange forskellige udlejere og private på deres site, så man kun behøver lede ét sted, når man leder efter et sommerhus.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Mest læste

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce