Annonce
Navne

Spjald-mand har købt sig ind i Campaya

Jesper Kamp Kruse. Pressefoto
Ferieboligsøgemaskinen Campaya vil være for ferieboligbranchen hvad Hotels.com er for hotelbranchen. Jesper Kamp Kruse, der kommer fra Spjald, har netop købt sig ind i firmaet.
Annonce

Spjald/Danmark: Jesper Kamp Kruse, der oprindeligt kommer fra Spjald, er ny medejer af den internationale ferieboligsøgemaskine Campaya.

Jesper Kamp Kruse har overtaget en tiendedel af virksomheden, hvor han de seneste tre år har arbejdet som kommunikationschef. Den funktion fortsætter han i fremadrettet.

- Min overtagelse sker som et led i en større omstrukturering af ejerskabet i virksomheden, hvor investeringsselskabet K2 Invest samtidig overtager 15 procent og vores kommende chefprogrammør, Allan Alf Nielsen, ligesom jeg selv overtager lige over ti procent. Den samlede investering i virksomheden beløber sig til en stor kapitalindsprøjtning på et millionbeløb, siger Jesper Kamp Kruse.

- Ambitionen med kapitalindsprøjtningen er at skabe et endnu mere fuldstændigt overblik over de danske sommerhuse og de internationale ferieboliger på sitet, så hele udvalget bliver samlet et sted. På samme måde som Momondo for eksempel gør med flybiletter og Hotels.com med hotelværelser, siger Jesper kamp Kruse.

- Samtidig kommer vi til at øge indsatsen med at tiltrække internationale besøgende til de danske sommerhuse, som år for år bliver mere efterspurgte af både tyskere, svenskere, nordmænd, hollændere og belgiere, for bare at nævne de største markeder, siger Jesper Kamp Kruse.

Jesper Kamp Kruse boede i Spjald i hele sin barndom og flyttede først fra Spjald, da han rykkede til Fredericia for at starte som soldat. Han færdiggjorde sin kandidat i analytisk journalistik i Aarhus og bor i dag i Silkeborg med sin kæreste og datter.

- I Silkeborg er vi lidt tættere på vores familier i Vestjylland. Min mor, dagplejer Lis Kamp Stefansen, bor stadig i Spjald med sin mand, Per Kamp Stefansen, og jeg har meget anden familie i byen og i Vestjylland. Min mors og hendes mands hus er et samlingspunkt for hele vores store familie, så vi kommer der tit. Også fordi vores datter er glad for at blive passet af sin farmor og sin Per, siger Jesper Kamp Kruse med et smil.

Campaya

Campaya er en international søgemaskine for sommerhuse i Danmark og ferieboliger i udlandet.

Idéen til Campaya er opstået ud fra et ønske om at gøre markedet for udlejning af sommerhuse i Danmark og ferieboliger i udlandet mere simpelt. Campaya samler sommerhusene fra de mange forskellige udlejere og private på deres site, så man kun behøver lede ét sted, når man leder efter et sommerhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce