Annonce
Ringkøbing Håndbold

Jesper Holmris: Alle ventede bare på at kampen blev fløjtet af

Alberte Simonsen forrest spillede igen en flot kamp. Fire gange i træk scorede hun på kontraløb i anden halvleg. Til højre har Camilla Faartoft netop hamret bolden af sted til en af sine fire scoringer. Foto: Jørgen Kirk
Det var ikke det helt vilde, Ringkøbing Håndbolds cheftræner Jesper Holmris fik ud af Ringkøbings sejr på 33-11. Han kaldte det en kamp, som alle i anden halvleg bare ventede på, skulle blive fløjtet af.

Ringkøbing: 33-11. 17-5 ved pausen. Kunne Ringkøbing Håndbold overhovedet bruge sådan en kamp til noget?

- Ja lidt. Men det blev da sådan en kamp, som spillere, trænere og publikum vel bare ventede på, ville blive fløjtet af, sagde Ringkøbings cheftræner Jesper Holmris.

Han hæftede sig ved starten af kampen.

- I de første 25 minutter gjorde vi til punkt og prikke alt det, vi havde aftalt. Forsvaret var fantastisk, og Mateja Serafimova i målet var helt utrolig stærk. Hendes samarbejde med forsvaret fungerede perfekt. Mens vi spillede det aftalte, så var vi overlegne. Sæby mistede hurtigt modet, og det var ene og alene vores fortjeneste. Men derfra kunne jeg ikke rigtig bruge kampen. Jo vi fik at se, at når vi selv ville det hele, altså når vi afsluttede på halve chancer, så er vi ikke ret gode. Det skal vi selvfølgelig stramme op på, for de næste kampe hjemme mod Bjerringbro på fredag og ude mod SønderjyskE et par uger efter bliver af en helt anden kaliber, fortalte Jesper Holmris.

Assistenttræner Nicolas Høstrup var lidt mere tilfreds.

- Vi havde et delmål om at hente fem sejre i de første fem kampe. Det lykkedes, og det giver tro på, at det vi arbejder med, er det rigtige. Og vi må ikke glemme, at Sæby har scoret 32 mål mod Sønderjyske. At vi kun tillader dem at score 11 mål, fortæller en hel del om vores defensive styrke, fortalte Nicolas Høstrup.

Den solide defensiv gav utroligt mange kontraløb.

- Gode parader og gode redninger fik vi omsat til kontraløb. Der var mange gode elementer i kontrafasen. Også selv om vi brændte mange og fejlede i nogle stykker, sagde Nicolas Høstrup.

Føringen på 16-2 kunne godt få nogle til at slappe af.

- Det synes jeg nu ikke, vi gjorde. Vi kunne hele tiden finde noget at arbejde med, og vi kunne motivere hinanden til at blive ved. Jeg synes, vi på mange måder fik et godt udbytte af kampen, sagde Nicolas Høstrup.

Inden kampen blev stregspiller Camilla Fangel hyldet, fordi hun sidste weekend vandt VM i beach handball i Qatar med det danske landshold. Foto: Jørgen Kirk
Rikke Jensen var uhyre effektiv i kampens første 25 minutter, hvor hun scorerede hovedparten af sine seks mål. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce