Annonce
Ringkøbing-Skjern

Jesper Gudmann skiftet ind i overtiden - nåede at udligne til 4-4 for BK Klitten

Philip Thøgersen scorede et mål, han lagde op til et mål, og han blev skiftet ud med en skade kort før tid, da BK Klitten spillede 4-4 hjemme mod Måbjerg i sæsonens første kamp. Arkivfoto: Søren Palmelund
Efter en dramatisk slutfase med to scoringer i overtiden hentede BK Klitten et fortjent point mod Måbjerg på en sen udligning af Jesper Gudmann.
Annonce

Hvide Sande: Man skal gemme det bedste til sidst.

Det var i hvert fald hvad BK Klitten gjorde i sæsonens første kamp lørdag i serie 2 hjemme mod Måbjerg.

Efter en helt igennem underholdende forestilling så det hele ud til at smuldre for Klitten i overtiden.

- Vi måtte skifte Philip Thøgersen ud med en skade, og på det tidspunkt sagde dommeren, cder var toogethalvt minut tilbage. Direkte efter udskiftningen løb Måbjerg op og scorede til 4-3. Vi troede, alt var tabt, men heldigvis nåede vi at udligne. Vi gav bolden op, og Andreas Jensen nåede at fange en lang bold frem. Den spillede han videre til Jesper Gudmann, der netop var kommet på banen i stedet for Philip, og så sendte Jesper Gudmann bolden flot i mål til slutresultatet 4-4, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Annonce

Skuffet hvis de havde tabt

Han havde været skuffet, hvis Klitten ikke havde fået point.

- Ja for jeg synes, vi havde fin kontrol meget af tiden. Vi kom foran, og vi styrede tingene frem til en drikkepause. Malte Backs scorede på en ripost efter forsøg fra Frederik Backs. Kort efter udlignede Måbjerg. Resten af første halvleg var de farlige på omstillinger ved hurtige angribere, fortalte Carsten Olesen.

Måbjerg kom på 2-1 kort før pausen, og de var også bedst i starten af anden halvleg.


De dømte straffespark mod Anders Bilberg. Det var vi ikke enige i.

Carsten Olesen, træner for BK Klitten


- Ud af ingenting fik vi udlignet ved Emil Bay Jensen efter hjørnespark fra Philip Thøgersen, og et par minutter senere skovlede Philip bolden i mål på oplæg fra Malte Backs, fortalte Carsten Olesen.

Efter endnu en drikkepause scorede Måbjerg igen.

- De dømte straffespark mod Anders Bilberg. Det var vi ikke enige i, sagde Carsten Olesen.

Klitten havde de fleste gode chancer. Der var to friløbere og et forsøg på overliggeren, men det blev kun til det ene point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce