Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback på RIFs førstehold på søndag. Arkivfoto: Ole Nielsen
To karantæner og en skade har svækket Ringkøbing IFs defensiv, og det har fået cheftræner Nicolai Wael til at overtale den tidligere anfører Jesper Dalsgaard til et comeback på søndag.

Ringkøbing: Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF på søndag. Det fortæller RIF i en pressemeddelelse torsdag.

I sommer havde han egentlig besluttet sig for, at det var slut med førsteholdsfodbold i Ringkøbing IF, men grundet sidste weekends skader og karantæner i bagkæden er Jesper Dalsgaard tilbage i førsteholdstruppen og klar til at gøre comeback på 2. divisionsmandskabet på søndag.

Ringkøbing IF’s cheftræner, Nicolai Wael, er rigtig glad for at have forsvarsspilleren til rådighed igen.

- Det siger meget om Jesper, at han er klar til at snøre elite-støvlerne med det samme, når vi oplever mandefald af den størrelse, som vi gjorde i weekenden. Jesper er tidligere anfører i klubben, og han er definitionen på en klubmand, hvilket denne beslutning fra ham også viser. Jesper er kommet lidt senere i gang her i foråret, men han besidder en enorm rutine og var med til at spille andetholdet op i jyllandsserien i efteråret, så han bliver en klar gevinst for holdet med det samme fortæller, Nicolai Wael.

Selv er klubbens tidligere anfører glad for at kunne hjælpe holdet i den nuværende situation.

- I sommers havde jeg jo bestemt, at det var slut, men Wael ringede og sagde, at holdet havde brug for min hjælp, og så vil jeg gerne stå til rådighed. Det bliver selvfølgelig en udfordring at skulle spille en kamp på tre træninger – specielt taget i betragtning af, at jeg ikke har spillet andet end nogle kampe i serie 1 i efteråret, men mon ikke det nok skal gå, siger Jesper Dalsgaard med et smil på læben.

Jesper Dalsgaard og resten af RIF-truppen spiller på søndag klokken 14 mod Tarup-Paarup hjemme i Ringkøbing.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dåsekaster i BMW fik kolde fødder: Meldte sig selv til politiet

Skjern

Forbudt med slag og spark: Ny judoklub slår dørene op i Skjern

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

Vestjylland For abonnenter

Varmen og orm er værre end antallet af genudsættelser af vardelaks

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Tarm

Har du skjulte skatte? Så vil TV2 Fri gerne se dig til Markedsdage i Tarm

Vestjylland For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Skjern

Flere vil i de ukendtes grav - kirkegård åbner ny afdeling med anonyme grave

Vestjylland

Lystfisker langer ud efter fiskeopsynsmand, der fangede 79 laksefisk

Annonce