Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Bokser Jeppe Morell skal bokse titelkamp i juni. Arkivfoto: Jens Thaysen

Boksning: Det danske boksehåb Jeppe Morell skal sparre med eks-verdensmesteren Giovanni De Carolis i Rom og VM-udfordreren Max Bursak i Aarhus som forberedelse til karrierens vigtigste kamp den 15. juni i Arena Randers, hvor Jeppe Morell skal møde den cubanskfødte Dayron Lester fra Finland i en kamp om IBFs Baltic-titel. - Den 15. juni vil man ikke kunne finde en mand, der er i bedre form end mig. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg har forberedt mig i lang tid og gjort alt på den rigtige måde til punkt og prikke, og der stadig tid til at blive endnu bedre, lyder meldingen fra Jeppe Morell, som har forberedt sig i Aarhus under træner Thomas Povlsens kyndige ledelse. I perioden 15. maj til 25. maj opholder Jeppe Morell sig imidlertid i en træningslejr i Rom, hvor han blandt andet skal sparre med eksverdensmesteren Giovanni De Carolis i hans gym Team Boxe Roma XI. Den 26. maj vender Jeppe Morell så hjem til Aarhus hvor han de efterfølgende to uger skal sparre med VM-udfordreren, Max Bursak fra Ukraine.

Dayron Lester har 11 sejre i 13 kampe og rangerer pt. som nr. 46 i verden ifølge BoxRec’s computerrangliste, mens Jeppe Morell har ni sejre i 11 kampe.

Fodbold: Ringkøbing IF fik en fortjent sejr på 2-0 hjemme over Dalum i U17 drenge liga 1 søndag.

- Dalum er fysisk stærke, men vi holdt dem godt væk fra mål. I første halvleg havde de en enkelt chance, mens vi havde to-tre stykker uden at score, fortalte RIFs træner Henrik Jensen.

Efter pausen gik der ni minutter, inden Mads Kirkegaard Nielsen sendte et hjørnespark hårdt direkte i mål ved forstolpen til 1-0.

- I starten af anden halvleg skiftede vi Patrick Nielsen, Mathias Obling og Thor Bøndergaard ind, og de stod bag målet til 2-0. Patrick Nielsen erobrede bolden i et godt pres. Han sendte bolden ud til Mathias Obling, og Mathias sendte en flad bold ind foran mål til Thor Bøndergaard, der så scorede til 2-0. Et godt mål. Vi havde flere gode chancer, så det var en fuldt fortjent sejr, sagde Henrik Jensen.

Fodbold: Troldhede GIF havde ikke de store problemer med at slå bundholdet Ølstrup G&U 2 i serie 4 pulje 61 lørdag, hvor Troldhede vandt 6-2.

I løbet af en god halv time bragte Troldhede sig foran 4-0 på mål af Fani Bechian, Lasse Lux Pedersen, Simon Jørgensen og Martin Tokkesdal. Inden pausen reducerede hjemmeholdets Søren Dybdal til 4-1.

Minescu Petronel og Ulrik Nørremark scorede til 5-1 og 6-1 efter pausen, inden Søren Dybdal med sin anden scoring reducerede til slutresultatet 6-2.

Fodbold: Ringkøbing IF var lidt skuffede over kun at få 1-1 hjemme i bundkampen mod Kjellerup i kvindeserien.

- Den kamp skulle vi have lukket. Men igen var vi ikke skarpe nok. Jeg vil tre, vi har seks-syv af de der situationer inde omkring det lille felt, hvor vi lige så godt kunne have scoret. Det var ærgerligt, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

Kjellerup startede bedst, men så kom RIF i gang. Det gav mål ved Sophie Lybæk Hebroe på en ripost efter 18 minutters spil.

- Derfra spillede vi godt, og der var flere muligheder for at øge. Men så laver vi en kæmpe bommert i forsvaret kort før pausen, hvor det blev 1-1, fortalte Claus Scotwin.

Kjellerup havde ikke vist meget før pausen, så RIF aftalte, at de skulle gå hårdt efter endnu en scoring. Det var tæt på flere gange med blandt andet to forsøg på træværket, men RIF fik ikke scoret.

- I slutfasen var det nær gået galt, da Kjellerup fik en enkelt chance. Heldigvis havde målvogter Sidse Lemmer en meget flot redning. Målene må da snart komme, sagde Claus Scotwin.

Fodbold: Ringkøbing IF 3 spillede 2-2 hjemme i topkampen mod FodboldHoldet Herning i serie 4 pulje 61.

- Det var ok. FodboldHoldet er gode, og det var en meget flot kamp mellem to hold, der spillede til mere end serie 4, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Jeppe Frydenvang Madsen hamrede et flot langskud i mål til 1.0 efter 13 minutter. Lige efter pausen blev der udlignet, og så scorede Jeppe Frydenvang Madsen igen efter 64 minutter. Denne gang var det på hovedstød efter hjørnespark. Tre minutter senere udlignede FodboldHoldet til 2-2.

Resultatet betyder, RIF ligger på andenpladsen to point efter FodboldHoldet, som Skjern GF 2 kan nå op på siden af med en sejr i deres næste kamp mod Vorgod/Barde.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Pas på den 300. bilist

Det er en af den slags førstepladser, vi helst vil være foruden. Men vi kommer ikke uden om det: Vestjyske bilister er landets mest drikfældige. I alt fald hvis man måler på antallet af spritbilister, som bliver fanget i politiets kontroller. Tallene er temmelig skræmmende: Politiet har i løbet af et år stoppet 13.259 tilfældige biler, og i dem sad 44 spritbilister; det vil sige, at der i gennemsnit sad en spritbilist en ud af trehundrede biler. Prøv lige at tænke lidt over det … Hvor mange biler passerer du, når du eksempelvis kører på vejen mellem Ringkøbing og Herning eller Skjern og Holstebro? Rigtig mange! Og for hver gang, du passerer nummer 299, møder du en spritbilist. Ikke nogen rar tanke! Især ikke når man tager i betragtning, at skræmmende mange ulykker involverer sprit. De seneste tal viser, at der, i perioden 2013-2017, blev dræbt 140 mennesker i trafikken i Danmark og 829 personer kom alvorligt til skade i ulykker med spirituspåvirket fører af et motoriseret køretøj. Hvorfor kører vestjyderne markant mere spritkørsel end andre danskere? Måske handler det i virkeligheden om noget så banalt, at vestjyske spritbilister tror, de kan slippe af sted med det, fordi vi bor i et tyndt befolket hjørne af landet med langt mellem politipatruljerne. Men rent faktisk ved vi det ikke. Derfor er det også godt, at politiet nu vil bruge den store mængde data, man har indsamlet, til at kortlægge spritbilisternes adfærd - ikke mindst, hvem de er, hvor gamle de er, og hvor og hvornår, de begiver sig ud på vejene. På den måde vil politiet kunne sætte ind med både forebyggende kampagner og spritkontroller. Men vi andre - det store flertal, der ikke kører spritkørsel, og ikke kunne drømme om at gøre det - kan også gøre noget. Vi kan først og fremmest gøre det socialt uacceptabelt at sætte sig bag rattet i påvirket tilstand, hvad enten det er til hverdag eller fest. Ser vi en person slingre ud mod bilen, kan vi stoppe vedkommende, bede ham eller hende aflevere nøglen, og sørge for, at de kommer godt hjem på anden vis. Vi har et ansvar for, at der ikke er nogen derude, der møder den 300. bilist.

Annonce