Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Bokser Jeppe Morell skal bokse titelkamp i juni. Arkivfoto: Jens Thaysen

Boksning: Det danske boksehåb Jeppe Morell skal sparre med eks-verdensmesteren Giovanni De Carolis i Rom og VM-udfordreren Max Bursak i Aarhus som forberedelse til karrierens vigtigste kamp den 15. juni i Arena Randers, hvor Jeppe Morell skal møde den cubanskfødte Dayron Lester fra Finland i en kamp om IBFs Baltic-titel. - Den 15. juni vil man ikke kunne finde en mand, der er i bedre form end mig. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg har forberedt mig i lang tid og gjort alt på den rigtige måde til punkt og prikke, og der stadig tid til at blive endnu bedre, lyder meldingen fra Jeppe Morell, som har forberedt sig i Aarhus under træner Thomas Povlsens kyndige ledelse. I perioden 15. maj til 25. maj opholder Jeppe Morell sig imidlertid i en træningslejr i Rom, hvor han blandt andet skal sparre med eksverdensmesteren Giovanni De Carolis i hans gym Team Boxe Roma XI. Den 26. maj vender Jeppe Morell så hjem til Aarhus hvor han de efterfølgende to uger skal sparre med VM-udfordreren, Max Bursak fra Ukraine.

Dayron Lester har 11 sejre i 13 kampe og rangerer pt. som nr. 46 i verden ifølge BoxRec’s computerrangliste, mens Jeppe Morell har ni sejre i 11 kampe.

Fodbold: Ringkøbing IF fik en fortjent sejr på 2-0 hjemme over Dalum i U17 drenge liga 1 søndag.

- Dalum er fysisk stærke, men vi holdt dem godt væk fra mål. I første halvleg havde de en enkelt chance, mens vi havde to-tre stykker uden at score, fortalte RIFs træner Henrik Jensen.

Efter pausen gik der ni minutter, inden Mads Kirkegaard Nielsen sendte et hjørnespark hårdt direkte i mål ved forstolpen til 1-0.

- I starten af anden halvleg skiftede vi Patrick Nielsen, Mathias Obling og Thor Bøndergaard ind, og de stod bag målet til 2-0. Patrick Nielsen erobrede bolden i et godt pres. Han sendte bolden ud til Mathias Obling, og Mathias sendte en flad bold ind foran mål til Thor Bøndergaard, der så scorede til 2-0. Et godt mål. Vi havde flere gode chancer, så det var en fuldt fortjent sejr, sagde Henrik Jensen.

Fodbold: Troldhede GIF havde ikke de store problemer med at slå bundholdet Ølstrup G&U 2 i serie 4 pulje 61 lørdag, hvor Troldhede vandt 6-2.

I løbet af en god halv time bragte Troldhede sig foran 4-0 på mål af Fani Bechian, Lasse Lux Pedersen, Simon Jørgensen og Martin Tokkesdal. Inden pausen reducerede hjemmeholdets Søren Dybdal til 4-1.

Minescu Petronel og Ulrik Nørremark scorede til 5-1 og 6-1 efter pausen, inden Søren Dybdal med sin anden scoring reducerede til slutresultatet 6-2.

Fodbold: Ringkøbing IF var lidt skuffede over kun at få 1-1 hjemme i bundkampen mod Kjellerup i kvindeserien.

- Den kamp skulle vi have lukket. Men igen var vi ikke skarpe nok. Jeg vil tre, vi har seks-syv af de der situationer inde omkring det lille felt, hvor vi lige så godt kunne have scoret. Det var ærgerligt, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

Kjellerup startede bedst, men så kom RIF i gang. Det gav mål ved Sophie Lybæk Hebroe på en ripost efter 18 minutters spil.

- Derfra spillede vi godt, og der var flere muligheder for at øge. Men så laver vi en kæmpe bommert i forsvaret kort før pausen, hvor det blev 1-1, fortalte Claus Scotwin.

Kjellerup havde ikke vist meget før pausen, så RIF aftalte, at de skulle gå hårdt efter endnu en scoring. Det var tæt på flere gange med blandt andet to forsøg på træværket, men RIF fik ikke scoret.

- I slutfasen var det nær gået galt, da Kjellerup fik en enkelt chance. Heldigvis havde målvogter Sidse Lemmer en meget flot redning. Målene må da snart komme, sagde Claus Scotwin.

Fodbold: Ringkøbing IF 3 spillede 2-2 hjemme i topkampen mod FodboldHoldet Herning i serie 4 pulje 61.

- Det var ok. FodboldHoldet er gode, og det var en meget flot kamp mellem to hold, der spillede til mere end serie 4, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Jeppe Frydenvang Madsen hamrede et flot langskud i mål til 1.0 efter 13 minutter. Lige efter pausen blev der udlignet, og så scorede Jeppe Frydenvang Madsen igen efter 64 minutter. Denne gang var det på hovedstød efter hjørnespark. Tre minutter senere udlignede FodboldHoldet til 2-2.

Resultatet betyder, RIF ligger på andenpladsen to point efter FodboldHoldet, som Skjern GF 2 kan nå op på siden af med en sejr i deres næste kamp mod Vorgod/Barde.

0/0
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Videbæk

Fælles motion med FCM: Grønbjerg er blevet 170 kilo lettere

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Kultur

Se alle billederne: 100 vestjyder mødtes for at trække i våddragterne

Læserbrev

Rød og grøn og blå - og Vesterled-slottets gyldne skjolde

Læserbrev: De, der følger med i dagens Danmark, vil i den sidste tid have oplevet en del farveflimmer. Nogle røde vil være grønne, og nogle med en mere udefineret, alternativ kulør vil både være røde og grønne; og der er enkelte blå, der vil være grønne. Af disse grunde faldt tanken på Ingemanns ”Der står et slot i Vesterled”. Ingemann så solnedgangen i Vesterhavet ”tækket med gyldne skjolde”. Derhenne i Vesterhavet ”går hver aften solen ned bag rosenskyernes volde”. Og ”fra tusind tårne funkler guld, porten skinner som ravet…”. Hvilken farvepragt! Nu er der ikke noget, der tyder på, at hverken røde, grønne eller blå eller forvirrede alternative nogensinde har set hverken rosenskyer eller gyldne solnedgange i Vesterled; men det skulle de tage sig tid til, inden det er for sent. Så ville de sørge for at bevare solnedgangen i Vesterled og fri den for de vindmøller fire km ude i havet, som svenskere har tænkt sig at opstille. Helt galt synes det at være gået for dem med den mere udefinerede alternative kulør (drømmerne), og for dem, der siger, at de er blå, men hellere vil være grønne (de naive forvirrede). For de læsere, der endnu ikke har forstået et muk, så handler det om et projekt, der hedder kystnære havvindmøller i Vesterhav Syd, hvor der snart bliver placeret et ”festfyrværkeri” af blinkende møllevinger på toppen af 20 styk 190 meter høje møller kun fire km ude i havet i Vesterled (det koster tæt ved ingenting at flytte dem 20-30 km ud på havet) (P.s. Københavns rådhustårn er 108 meter). Håbet er, at nogen snart får det stoppet. Derfor denne appel til især nogle blå, der gerne vil være grønne, og til nogle alternative, der ikke vil eller ikke forstår at bekende kulør.

Ringkøbing-Skjern

Hagl og skybrud: Forsikringsselskab forventer hundrede skader

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Advarsel til politikere om besparelse: Borgere vil blive synlige med uhensigtsmæssig adfærd i bybilledet

Ringkøbing-Skjern

Haglstorm gav enorme skader på landbrugsbygninger og udestuer i Hover-området

112

Rettidig omhu på teknisk skole: To tyveknægte filmet af nye overvågningskameraer