Annonce
Sport

Jeppe Møller Christensen stadig ubesejret - vandt sæsonpremiere i supersværvægt i Varde

Mobashier Eshan fra Ringkøbing Bokseklub fik revanche mod Loke Jonuscheit fra Varde AK ved et stævne i Varde i fredags. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Bokseklub fik tre sejre i tre kampe til Jeppe Møller Christensen, Mobashier Eshan og Nesar Kunduzi, da klubbens deltog i et flot stævne i Varde
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing Bokseklub havde for første gang i denne sæson boksere med til et stævne. Det var Jeppe Christensen, Nezar Kunduzi og Mobashier, der alle sikrede sig sejre ved et godt stævne i Varde.

Jeppe Christensen har syv sejre i syv kampe i sværvægt, og den flotte rekord skulle klubbens store håb forsøge at holde fast i med en kamp i super-sværvægt mod Frederik Gram fra Olympia Odense, der havde bokset 32 kampe.

- Vi vidste, Frederik gerne vil svinge meget, og oftest ville det være urent, så Jeppe skulle være kompakt og presse sin modstander hårdt på benene og slå i serier, når han kom tæt på sin to meter høje modstander. Det fungerede rigtig godt. Jeppe slog og pressede sin modstander tør for luft. Det betød, at Frederik Gram var uren næsten hver gang, han forsøgte at angribe Jeppe. Det kostede to advarsler og en tælling i anden omgang. I tredje omgang var det spil til et mål, hvor spørgsmålet var, om Jeppe vil stoppe ham eller vinde på diskvalifikation. Det blev det sidste, da Frederik modtog sin tredje advarsel, så kamplederen helt korrekt diskede Frederik Gram. Meget flot sejr til det store talent fra Ringkøbing, fortæller træner Kasper Holgersen.


I tredje omgang var det spil til et mål, hvor spørgsmålet var, om Jeppe vil stoppe ham eller vinde på diskvalifikation.

Kasper Holgersen, boksetræner


Mobashier Eshan skulle bokse revanche mod sin overmand fra Ringkøbing Bokseklubs hjemmestævne i februar Loke fra Varde.

- Loke er en høj dreng med ca 20 centimeters højdefordel, men Mobashier boksede klogt og koncentreret, kom fint ind under de lange arme og fik sat klart flest træffere ind. Jeg så det som en sikker sejr. To af dommerne så det dog anderledes. Derfor endte det kun med en flot 3-2 sejr til Mobashier Eshan, fortæller Kasper Holgersen.

Sidste bokser var klubbens nye bokser Nesar Kunduzi, der er kommet fra BK Vitus Horsens. Nesar har bokset 15 kampe og har blandet andet tabt DM-finalen i U19 til Ringkøbing Bokseklubs egen Payman Akbari.

- Nesar skulle møde den jyske elitemester fra Struer. Det blev en sand herrefight, hvor Nesar klart satte de hårdeste træffere, og enkelte gange så det ud som om, der var gelé i modstanderens ben. Det blev til en flot debutsejr til Nesar, fortæller Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Annonce