Annonce
Mindeord

Jens Erik Vittrup Gades store passion var golf

Jens Eriks Vittrup Gade. Privatfoto
Annonce

Dødsfald: Dagbladet har modtaget denne nekrolog over Jens Erik Vittrup Gade, der afgik ved døden den 9. dec. 2019, 82 år gammel, af Emmy Kjelmann:

Jens Erik er født i Handbjerg ved Struer, som den yngste af tre søskende - Hans far var landpost og hans mor var syerske. Da han var ni år gammel, flyttede familien til Vinderup.

Som ung tog han til København, og blev uddannet som trafikassistent ved statsbanerne. Her mødte han i 1961 sin kone Vibeke.

Han fik arbejde hos General Motors - og arbejdede her med EDB som en af de første i Danmark. Han avancerede hurtigt, blev ansat i et datterselskab og udstationeret til Belgien, hvor han og Vibeke boede i fire år.

Da de kom hjem igen, bosatte de sig i Hellerup.

Jens Erik havde personaleansvar i firmaet, og fik på et tidspunkt til opgave at reducere - han pegede på sig selv i en alder af 59 år.

Han lod sig pensionere og sammen med Vibeke, flyttede han til Vestjylland, hvor de købte et lille hus ved fjorden i Stadil. Her ønskede de at være i fred og havde ikke megen kontakt med familien.

I de circa 25 år de boede dér, var golf Jens Eriks store passion. Han var en overgang formand for Holmsland Golfklub, og har altid taget et stort ansvar dér. Han har hjulpet til ved mange stævner, og fik mange venner.

Da Vibeke døde i januar 2018, flyttede Jens Erik til en lille lejlighed i centrum af Ringkøbing. Han genoptog i høj grad kontakten til sin familie, og blev "Oldebror". Han nød at være sammen med alle - især "oldebørn".

Han kom meget på limfjordsøen Fur, hvor han besøgte familien i sommerhus - Dette og naturen dér, nød han rigtig meget.

Han var til sin død glad og underholdt sine omgivelser med sin stille lune, venlighed og hjælpsomhed. Han vil blive savnet.

Ære være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

For tredje dag i streg er der smittede: Fem personer er testet positive siden fredag

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce