Annonce
Sport

Jenny Carlson smuttede også fra Ringkøbing Håndbold

Håndbold: Bedst som Ringkøbing Håndbold troede, de havde lavet en fin aftale med den svenske playmaker Jenny Carlson om at fortsætte næste sæson, valgte Jenny Carlson Ringkøbing Håndbold fra til fordel for en aftale med ligaklubben EH Aalborg.

Jenny Carlson havde nået at vise ganske fine takter i de få minutter, hun nåede at spille i starten af sæsonen, inden længerevarende sygdom satte hende ud af spillet for resten af sæsonen.

Ringkøbing Håndbold hjalp Jenny Carlson på alle tænkelige måder under sygdomsforløbet, og hun er nu frisk igen. Derfor havde Ringkøbing Håndbold fået lavet et kontraktudkast indeholdende lidt arbejde ved siden af håndbolden, og Ringkøbing Håndbold var af den opfattelse, at Jenny Carlson og hendes agent og hendes forældre mente, det var et fint tilbud. Derfor var overraskelsen stor, da Jenny Carlson alligevel smuttede til Aalborg.

Boksning: Det danske boksehåb Jeppe Morell fra Tarm får den 15. juni chancen for at vinde sin første titel og ikke mindst bryde igennem til verdenseliten, når han møder den cubanskfødte boksekunstner Dayron Lester fra Finland i letsværvægt.

Der er tale om en nervepirrende matchning, der gælder IBF Baltic-titlen, som Jeppe Morell også boksede om i 2018 mod svenskeren Sven Fornling, hvor den danske højrefodsbokser desværre blev stoppet på grund af en uheldig og meget blodig øjenskade.

- Det er på tide, at jeg får en titel. Nu skal jeg gøre det arbejde færdigt, som jeg ikke fik gjort færdigt sidst i min titelkamp mod Sven Fornling. Det bliver om den samme titel. Nu handler det om at få bæltet hjem for enhver pris. Om det så skal koste mig et øje. Jeg er klar til at ofre alt for at vinde og erobre denne titel, siger Jeppe Morell om den nye titelchance, som han har tænkt sig at udnytte.

Dayron Lester har 11 sejre i 13 kampe med syv knockoutsejre. Han er pt. nummer 53 på BoxRec’s uafhængige computerrangliste og dermed hele 34 pladser bedre placeret end Jeppe Morell.

Jenny Carlson så ud til at lave en aftale med Ringkøbing Håndbold til næste sæson, men i sidste øjeblik valgte den svenske playmaker EH Aalborg i stedet. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce