Sport

Jenny Carlson er ude resten af sæsonen

Jenny Carlson i en af de sjældne kampe for Ringkøbing Håndbold i denne sæson. En kronisk tarmsygdom har svækket playmakeren hele sæsonen, og nu betyder sygdommen, at resten af sæsonen bliver uden Jenny Carlson på banen. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold kan skrive endnu en spiller på tabslisten. Det er den svenske playmaker Jenny Carlson, der de næste måneder skal gennem flere operationer for en kronisk tarmsygdom.

Ringkøbing: Nu er der mere trist nyt fra Ringkøbing Håndbold.

Inden sæsonen havde man store forventninger til den 23-årige svenske playmaker Jenny Carlson, men nu tyder meget på, man har set det sidste til hende i denne sæson.

Det er en kronisk tarmsygdom - colitis ulcerosa - som Jenny Carlson har kæmpet med i lang tid. En sygdom der har holdt hende ude i flere kampe, lige som det har betydet, Jenny Carlson slet ikke har haft de kræfter, hun normalt har, når hun i glimt har været på banen for Ringkøbing Håndbold. Det er trods alt blevet til 15 mål i de seks kampe, hun er noteret for i HTH Ligaen.

Den medicinske behandling har desværre ikke haft den ønskede effekt, og derfor ser lægerne ingen anden udvej end at operere. Jenny Carlson skal derfor igennem en række operationer i de næste seks-otte måneder.

- I øjeblikket er det meget frustrerende og trist. Det er ekstra trist, når situationen på holdet er, som den er. Jeg ønsker at bidrage med mine bedste sider til holdet, som jeg håber og tror, jeg kan gøre, når denne periode er overstået for mig. Selvfølgelig vil jeg støtte holdet med det, jeg kan udenfor banen indtil da. Jeg ser frem til at være håndboldspiller på 100 procent igen, siger Jenny Carlson i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

Antallet af spillere i truppen bliver mindre og mindre, men Mads Brandt og pigerne fortsætter jagten på point for fuld hammer.

- Vi er alle meget kede af det på Jennys vegne. Vi støtter hende så meget, vi kan i en svær periode. Siden Jennys ankomst til Ringkøbing Håndbold har vi kun set i glimt, hvad hun besidder rent håndboldmæssigt, da hun på grund af sygdommen ikke har kunne spille og træne på 100 procent. Trods det har Jenny gjort alt ved hendes magt for at kunne biddrage til holdet både på og udenfor banen, selvom hun har kæmpet med sygdommen undervejs i sæsonen. Vi glæder os meget, til at Jenny kommer ud stærkere efter forløbet med operationer, så hun kan forløse det store potentiale, hun har, siger Mads Brandt i pressemeddelelsen.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden