Navne

Karsten skifter job efter 27 år: Jeg glæder mig til at få kunder jeg kender

Karsten Nielsen skifter fra en stilling i Lægernes Bank til en stilling som ejendomsmægler hos EDC Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Karsten Nielsen glæder sig til at komme i gang som ny ejendomsmægler hos EDC i hjembyen Ringkøbing.

Ringkøbing: 48-årige Karsten Nielsen er ansat som ny ejendomsmægler i EDC i Ringkøbing, hvor han afløser Eigil Trankjær, der gik på pension før sommerferien.

Skiftet kommer efter 22 år i Landbobanken og fem år i Lægernes Bank, men Karsten Nielsen er også uddannet ejendomsmægler.

- Jeg er nærmest født og opvokset i Landbobanken, hvor jeg var rigtig glad for at være. I begyndelsen som kunderådgiver og de sidste år primært med fokus på læger. Derfor var skiftet til Lægernes Bank, hvor jeg har været de sidste fem år, ikke så stor. Men det har også altid ligget som en mulighed at blive ejendomsmægler, og jeg synes, at det er et rigtig godt tidspunkt nu, hvor børnene er blevet så store, at det ikke gør så meget, hvis jeg skal arbejde udenfor normal arbejdstid, siger Karsten Nielsen.

I jobbet i Lægernes Bank har han haft rigtig mange kilometer på vejene - blandt andet to-tre ture til Aarhus og Aalborg om ugen. Også derfor glæder han sig til nu at arbejde lokalt.

- Mine venner sige, at det er lige er mig at være ejendomsmægler, og jeg glæder mig rigtig meget til igen at komme til at arbejde lokalt, hvor der er stor chance for at møde kunder, som man kender i den ene eller anden sammenhæng, siger Karsten Nielsen.

Som uddannet ejendomsmægler, bankmand og lokal er hans viden om det lokale ejendomsmarked ret høj, og han regner derfor ikke med, at der går ret lang tid, før han er helt inde i det nye job.

- Der er lige lidt omkring juraen, som jeg skal sættes ind i, men det er jeg sikker på, at det gode team hos EDC nok skal hjælpe mig med, siger Karsten Nielsen.

- Det gode ved at være ejendomsmægler er, at du kan være med til at gøre både køber og sælger glade, og jeg glæder mig til at tale med begge parter, siger Karsten Nielsen.

Selv har han i øvrigt ikke slidt voldsomt på ejendomsmæglerbranchen, da han siden 1997 har boet sammen med hustruen Jette i et hus, som de selv fik bygget, på Baneledet i Ringkøbing.

- Men hvem ved, måske bliver vi fristet af et af alle de huse, jeg nu skal til at kigge på. Der skal jo måske ske noget, når børnene flytter hjemmefra siger Karsten Nielsen med et smil.

Jette og Karsten har Maria på 19 år og Signe på 17, der begge går på HHX i Ringkøbing og Jacob, der går i ottende klasse på Ringkøbing Skole.

Familien er stærkt interesseret i fodbold, og Karsten har også tidligere været fodboldtræner i en del år. Fritiden går stadig meget med at køre til og fra fodbold, være frivillig og med at se kampe.

- Jeg spiller også selv lidt oldboysfodbold, og hvis der er tid til det, vil jeg gerne stå med en fiskestang, siger Karsten Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Mest læste

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce