Annonce
Navne

Karsten skifter job efter 27 år: Jeg glæder mig til at få kunder jeg kender

Karsten Nielsen skifter fra en stilling i Lægernes Bank til en stilling som ejendomsmægler hos EDC Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Karsten Nielsen glæder sig til at komme i gang som ny ejendomsmægler hos EDC i hjembyen Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: 48-årige Karsten Nielsen er ansat som ny ejendomsmægler i EDC i Ringkøbing, hvor han afløser Eigil Trankjær, der gik på pension før sommerferien.

Skiftet kommer efter 22 år i Landbobanken og fem år i Lægernes Bank, men Karsten Nielsen er også uddannet ejendomsmægler.

- Jeg er nærmest født og opvokset i Landbobanken, hvor jeg var rigtig glad for at være. I begyndelsen som kunderådgiver og de sidste år primært med fokus på læger. Derfor var skiftet til Lægernes Bank, hvor jeg har været de sidste fem år, ikke så stor. Men det har også altid ligget som en mulighed at blive ejendomsmægler, og jeg synes, at det er et rigtig godt tidspunkt nu, hvor børnene er blevet så store, at det ikke gør så meget, hvis jeg skal arbejde udenfor normal arbejdstid, siger Karsten Nielsen.

I jobbet i Lægernes Bank har han haft rigtig mange kilometer på vejene - blandt andet to-tre ture til Aarhus og Aalborg om ugen. Også derfor glæder han sig til nu at arbejde lokalt.

- Mine venner sige, at det er lige er mig at være ejendomsmægler, og jeg glæder mig rigtig meget til igen at komme til at arbejde lokalt, hvor der er stor chance for at møde kunder, som man kender i den ene eller anden sammenhæng, siger Karsten Nielsen.

Som uddannet ejendomsmægler, bankmand og lokal er hans viden om det lokale ejendomsmarked ret høj, og han regner derfor ikke med, at der går ret lang tid, før han er helt inde i det nye job.

- Der er lige lidt omkring juraen, som jeg skal sættes ind i, men det er jeg sikker på, at det gode team hos EDC nok skal hjælpe mig med, siger Karsten Nielsen.

- Det gode ved at være ejendomsmægler er, at du kan være med til at gøre både køber og sælger glade, og jeg glæder mig til at tale med begge parter, siger Karsten Nielsen.

Selv har han i øvrigt ikke slidt voldsomt på ejendomsmæglerbranchen, da han siden 1997 har boet sammen med hustruen Jette i et hus, som de selv fik bygget, på Baneledet i Ringkøbing.

- Men hvem ved, måske bliver vi fristet af et af alle de huse, jeg nu skal til at kigge på. Der skal jo måske ske noget, når børnene flytter hjemmefra siger Karsten Nielsen med et smil.

Jette og Karsten har Maria på 19 år og Signe på 17, der begge går på HHX i Ringkøbing og Jacob, der går i ottende klasse på Ringkøbing Skole.

Familien er stærkt interesseret i fodbold, og Karsten har også tidligere været fodboldtræner i en del år. Fritiden går stadig meget med at køre til og fra fodbold, være frivillig og med at se kampe.

- Jeg spiller også selv lidt oldboysfodbold, og hvis der er tid til det, vil jeg gerne stå med en fiskestang, siger Karsten Nielsen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce