Annonce
Skjern

Ny handelsforeningsformand: Jeg er god til at hænge lamper op og dårlig til at sige nej

Jeg er enormt dårlig til at sige nej. Jeg øver mig på det, men jeg involverer mig nok i for meget, siger Tine Thalund, ny formand for Skjern Handelsforening. Foto: Johan Gadegaard
Tine Thalund blev i sidste uge formand for Skjern Handelsforening. Siden 2008 har hun drevet Cara-B. Her sælger hun dametøj og lingeri. Siden gymnasietiden har hun været vild med den nordjyske trobadour Allan Olsen og synger gerne med på hans sange.
Annonce

Skjern:

En god søndag for mig er en dag, hvor der både er tid at ride en tur på hesten og være sammen med familien og venner.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Skjern Enge, trækfærgen og Stauning Whisky, men først og fremmest min butik.

Mit seneste besøg i en kirke var juleaften. Det et er ikke der, jeg kommer så tit, men det er en tradition, at vi er af sted juleaften, ellers mest til barnedåb, konfirmation og den slags

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være Gajo med Allan Olsen, for ham er jeg vældig glad for. Når vi kører langt i bilen, så er det også ham, vi lytter til.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så skal vi på krydstogt. Det har jeg prøvet en gang før, det er afslappende, og man kommer rundt og ser meget mere, end man ellers ville på forholds kort tid. Det var på Middelhavet og Sortehavet, da ungerne var små. Måske ville tage til Caribien og rejse rundt derover. Jeg er ikke sikker på, at 50.000 ville være nok, hvis hele familien skal med.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så vender jeg tilbage til Allan Olsen.  Det kunne være sjovt at mødes med ham og pille lidt i hans hjerne. Jeg har fulgt ham siden min gymnasietid og har da også været til et par af hans koncerter, men jeg har aldrig mødt manden.

Det irriterer mig helt vildt,  når ungerne ikke sætter i opvaskemaskinen. Når man har sagt det mange gange, så burde det køre af sig selv.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, at jeg er god til at hænge lamper op.

Og min svage side er,  at jeg er enormt dårlig til at sige nej. Jeg øver mig på det. Jeg synes, at alting er fantastisk spændende, og så tager for jeg for meget ind.

I næste uge ser jeg frem til en kærestetur med Johnny. Vi to skal et smut til Silkeborg med en enkelt overnatning. Det er en gave, vi fik i kobberbryllup for tre år siden, så det er vist på tide, vi får den brugt.

Personen

Tine Thalund

Alder: 43 år

Privat: Gift med Johnny Larsen - de har dørene Emmy og Katrine på 18 og 16 år.

Profession: Butiksindehaver

Hjemby: Skjern

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Retfærdighed for seniorer

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce