Skjern Håndbold

Jan Grebenc stopper i Skjern Håndbold

Jan Grebenc og Skjern Håndbold ophæver aftalen et år før tid, så Jan Grebenc nu til sommer kan vende hjem til RK Celje i Slovenien. Arkivfoto: Ole Nielsen
Jan Grebenc kom aldrig til at spille nogen stor rolle i Skjern Håndbold. Derfor har parterne ophævet kontrakten efter et år, og Jan Grebenc vender hjem til Slovenien til sommer.

Skjern: Til sommer slutter håndboldeventyret for Jan Grebenc i Skjern Håndbold. Parterne er blevet enige om at ophæve kontrakten et år før tid.

Efter indeværende sæson vender bagspilleren tilbage til hjemlandet, hvor Jan Grebenc har indgået en treårig aftale med de slovenske mestre fra RK Celje, som i øjeblikket fører den nationale liga.

- Det har været et spændende år, hvor jeg har lært utrolig meget. Jeg håber, at vi kan slutte sæsonen af på bedst mulig måde, inden jeg vender tilbage til Slovenien og forhåbentlig kan se frem til en større rolle, siger Jan Grebenc.

- Vi ønsker Jan held og lykke med de nye udfordringer i Slovenien, og drømmer stadig om at skulle møde ham og RK Celje i Champions League til næste år, siger Carsten Thygesen i en pressemeddelelse fra klubben.

Jan Grebenc blev aldrig den venstre back, Skjern havde håbet på. I 29 kampe er det kun blevet til 38 scoringer, og det er altså ikke mange for en spiller, der på mange måder var købt ind som afløser for den svenske storskytte Markus Olsson. Jan Grebenc faldt aldrig ind i spillet, og han blev aldrig nogen skudtrussel fra distancen.

Her mod slutningen af sæsonen har man kunnet se, at der ikke var nogen fremtid for Jan Grebenc i Skjern Håndbold, for på pladsen som venstre back har man i stedet brugt Jonathan Stenbäcken og Tandri Mar Konradsson som supplement til Thomas Mogensen.

Til næste sæson har Skjern Håndbold allerede lavet en toårig aftale med den 21-årige islandske back Elvar Örn Jónsson, som scorede hele 26 mål ved VM tidligere på året.

En spiller, der ifølge den kommende Skjern-cheftræner, Patrekur Johannesson, går en stor fremtid i møde.

- Elvar Örn Jónsson er utrolig eksplosiv, stærk i mand-mand-duellerne i begge ender af banen og kan dække flere positioner. Han er en mand, som giver alt for holdet, og som uden tvivl kommer til at passe perfekt ind i Skjern-truppen. Han har et kæmpe potentiale, som han i to år i den islandske liga og på landsholdet har givet prøver på. Jeg er overbevist om, at Elvar går en meget stor fremtid i møde, siger Patrekur Johannesson.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr