Annonce
Ringkøbing-Skjern

Jakob Kamp blev kåret som bedste spiller selv om han kostede sejren med drop i overtiden

Målmand Jakob Kamp blev kåret som bedste spiller for Ølstrup G&U, selv om han kostede det udlignende mål til 2-2 i overtiden i topkampen ude mod Lemvig GF. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med uafgjort 2-2 i topkampen ude mod Lemvig GF tog Ølstrup et lille spring videre mod oprykning til serie 1. Springet kunne have været større, men føringen blev smidt væk i overtiden.
Annonce

Lemvig: På forhånd ville Ølstrup G&U være udmærket tilfreds med uafgjort ude i fredagens topkamp mod Lemvig GF.

Men som tingene udviklede sig, var 2-2 en lille skuffelse.

For det var først to minutter inde i overtiden, at Lemvig fik udlignet. Og så på et drop af kampens spiller Jakob Kamp.

- Ja det var synd for Jakob. Han havde stået en helt fantastisk kamp med mange fine redninger. Men så tabte han et indlæg, hvor efter Lemvig let kunne score til 2-2. Det var ærgerligt for Jakob, og det var det da også for os. Heldigvis er vi stadig ubesejrede, og vi bevarer et forspring på seks point til Lemvig. Den situation kan jeg sagtens leve med, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Annonce

Uafgjort var meget passende

Set som helhed var uafgjort nok meget passende. Lemvig spillede bedst i første halvleg, men det var Ølstrup, der scorede to gange. I anden halvleg spillede Ølstrup bedst, men der var det så Lemvig, der scorede to gange.

Ølstrup fik en forrygende start. Efter et hjørnespark fik Paw Bjørnkjær fat i en returbold. Paw Bjørnkjær vippede bolden tilbage ind i feltet, hvor en Lemvigspiller tog bolden med hånden. På det klare straffespark scorede Paw Bjørnkjær til 1-0.

- Derfra var det Lemvig, der havde de fleste og de største chancer. Men det var os, der fik scoret. Fra venstre side sendte Jacob Sandal bolden helt på tværs til Mads Bank Olesen, der tæmmede bolden, og så blev bolden sendt retur i modsatte målhjørne til 2-0. Meget flot, fortalte Carsten Holm.


Heldigvis er vi stadig ubesejrede, og vi bevarer et forspring på seks point til Lemvig. Den situation kan jeg sagtens leve med.

Carsten Holm, træner for Ølstrup G&U


Ølstrups spil fungerede ikke ret godt, fordi Lemvig havde held med at straffe Ølstrup med højt pres.

- Det pres kunne de ikke helt holde i anden halvleg, så vi fik vore chancer. Især efter reduceringen til 2-1 på straffespark begået af Niklas Jul. Michael Marhauer Jørgensen skød lige på målmanden helt fri, han fik også et langskud blokeret, og Mads Bank Olesen skød også lige på målmanden efter flot sologennembrud. Der var andre forsøg, men vi fik desværre ikke lukket kampen, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 15

Lemvig GF-Ølstrup G&U 2-2 (0-2)

Mål: 4. minut: 0-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. 21. minut: 0-2 ved Mads Bank Olesen. 56. minut: 1-2 på straffespark. 92. minut: 2-2. En advarsel til Ølstrups Jeppe Christensen i første halvleg. Ølstrup skiftede Jeppe Christensen ud efter 62 minutter for Karsten Schmidt, og et kvarter før tid kom Kasper Lauridsen og Thomas Sand Christensen på banen for Simon T. Jensen og Daniel Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Ringkøbing

Handelsskoleelev ramt af corona: Elever og lærere skal blive hjemme

Annonce