Tarm

Jagthorn og dyreliv: Hoven Kirke holder jagtgudstjeneste

Varde & Omegns Jagthornslaug står for en del af musikken til arrangementet. Billedet her er fra sidste år. Foto: Hoven Kirke

Hoven: Respekten for dyrelivet vil være i centrum, når Hoven Kirke holder jagtgudstjeneste. Det sker tirsdag 29. januar klokken 19.30, oplyser Hoven Kirke i en pressemeddelelse.

Dermed vedligeholder Hoven Kirke en syv år lang tradition for at holde den slags ceremonier. Og det er der særligt en grund til.

- Gudstjenesten understreger Guds skaberværk omkring os og respekten for dyrelivet, som jægerne går på jagt med, skriver kirken.

Under gudstjenesten er der en spændende musikoplevelse i vente for de deltagende, for Varde & Omegns Jagthornslaug giver koncert på jagt-instrumentet. Lyden fra jagthornene vil ifølge pressemeddelelsen fylde kirkerummet med flotte toner og hyldestsignaler til det vildt, som jægerne nedlægger på jagt.

Sognepræst Hans Petur Kirkegaard medvirker i gudstjenesten, der er ikke kun er for jægere. Hoven Kirke skriver, at alle, der kunne tænke sig at mærke det særlige præg, som gudstjenesten giver, er velkomne til at deltage. /EXP

0/0
112

For lidt samfundstjeneste giver fængselsophold

112

Bilister slap uden skader efter trafikuheld

Tarm

Husholdningsforening besøgte Samstyrken

112

47-årig anholdt mand mistænkt for narkokørsel

Skjern Å

Martin vandt konkurrence med sin første laks: Jeg har stadig kriller i kroppen

112

Tyve kørte ny Mercedes til Tinghedevej