Annonce
Skjern Håndbold

Jørgen Rasmussen: Det var bare om at få skrevet under på aftalen med Skjern Håndbold i en fart

Jørgen Rasmussen til højre er nu sikker på at skulle spille sammen med sin bror René Rasmussen til venstre frem til sommeren 2023. Pressefoto: Skjern Håndbold
Jørgen Rasmussen behøvede kun to måneder til at overbevise Skjern Håndbold om, at fløjspilleren også er fremtidens mand, så parterne har netop forlænget aftalen frem til sommeren 2023.
Annonce

Skjern: To måneder.

Længere betænkningstid var ikke nødvendig for hverken Skjern Håndbold eller fløjspilleren Jørgen Rasmussen, inden parterne blev enige om at forlænge samarbejdet med to år mere frem til sommeren 2023.

- Nej hvor er det dejligt at have fremtiden på plads i så lang tid og i så god tid. Jeg havde slet ikke regnet med, at vi skulle snakke eventuel forlængelse allerede nu. Jeg havde regnet med, at det måske skulle ske til juletid. Men så den anden dag sagde Carsten Thygesen, at han gerne ville snakke med mig. Jeg håbede så småt, at det var til en snak om en forlængelse, og det var det heldigvis. Det var bare med at få skrevet under i en fart, fortæller Jørgen Rasmussen.

Det er ved at være et stykke tid siden, 31-årige Jørgen Rasmussen har kendt sin fremtid så godt, som det er tilfældet nu.

Annonce

Alt passer perfekt

- I Lemvig-Thyborøn Håndbold blev der kun skrevet etårige kontrakter, da det jo hvert år var usikkert, om vi skulle spille i liga eller i 1. division. I HC Midtjylland tegnede jeg godt nok en treårig kontrakt, men klubben gik konkurs, så den kontrakt blev aldrig fuldført. Så der var hele tiden den der usikkerhed omkring, hvor vi skulle bo, hvordan med arbejde og så videre og så videre. Nu er alt på plads, fortæller Jørgen Rasmussen.


Nej hvor er det dejligt at have fremtiden på plads i så lang tid og i så god tid. Jeg havde slet ikke regnet med, at vi skulle snakke eventuel forlængelse allerede nu.

Jørgen Rasmussen, Skjern Håndbold.


Han er uddannet tømrer, og i øjeblikket læser Jørgen Rasmussen videre som bygningskonstruktør. Han er i praktik hos Ringkøbing-Skjern Kommune, inden han fra januar og frem til sommer skal lave sin afsluttende opgave.

- Så alt passer bare perfekt sammen. Line arbejder for kommunen i Videbæk. Det kan ikke være bedre, siger Jørgen Rasmussen.

Håndboldmæssigt er det gået over al forventning.

- Jeg har fået mere spilletid, end jeg havde regnet med på nuværende tidspunkt. Jeg er blevet taget godt imod. Vi har dygtige trænere og et godt hold, og alt fungerer omkring holdet. Og så spiller jeg igen sammen med min bror René. Vi har vist, vi kan være væk fra hinanden, men det er nu bedst, når vi er sammen meget af tiden, fortæller Jørgen Rasmussen.


Det har været helt oplagt at forlænge med Jørgen så hurtigt efter hans ankomst. I alle faser af spillet har Jørgen vist sig at være et stort aktiv for os. Han dækker rigtig godt op, er utrolig hurtigt i både kontra- og returløb.

Claus Dalgaard-Hansen, cheftræner i Skjern Håndbold


Cheftræner Claus Dalgaard-Hansen er glad for den nye aftale.

- Det har været helt oplagt at forlænge med Jørgen så hurtigt efter hans ankomst. I alle faser af spillet har Jørgen vist sig at være et stort aktiv for os. Han dækker rigtig godt op, er utrolig hurtigt i både kontra- og returløb - og han har vist sig at være rigtig træfsikker i det etablerede angrebsspil. Desuden har Jørgen store sociale kompetencer, hvilket også er en god egenskab på en lidt speciel arbejdsplads som et håndboldhold, siger cheftræner Claus Hansen i en pressemeddelelse fra klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce