Annonce
Sport

Jørgen Obling med sjælden hole-in-one på Dejbjerg Golf Klubs hul 12

Som man kan se på fotoet, var forholdene langt fra optimale på green, da Jørgen Obling sendte bolden direkte i hul med sin driver på Dejbjerg Golf Klubs 167 meter lange hul 12. Privatfoto
Annonce

Dejbjerg: Det hører til sjældenhederne, at der bliver lavet hole-in-one på Dejbjerg Golf Klubs hul 12, der for herrer er et 167 meter langt par 3. Normalt sker det på hul 3 eller hul 18.

Men tirsdag den 20. oktober lykkedes det for Jørgen Obling fra Skjern at slå bolden direkte i hul.

Sammen med tre andre var han midt på formiddagen slået ud til endnu en runde golf. Det var tungt i vejret, og banen bar præg af den prikning og topdressing, som greenkeeperne i øjeblikket har gang i på banen.

På teestedet på hul 12 stod Jørgen Obling med den normale hybridkølle i hånden. Den bruger den rutinerede golfer ofte på hul 12. Men han fortrød.

Jørgen Obling fortæller:

- Jeg tog i stedet min driver, da det var lidt tungt vejr, og greens var fulde af sand. Flere kommenterede slaget og sagde, at det så godt ud. Men vi kunne ikke rigtig følge bolden på greenen.

Så de fire mænd gik mod green, men Oblings bold var stadig ikke synlig.

- Jeg tog et jern med ned bag greenen, da jeg forventede, at bolden skulle spilles ind. Men jeg kunne ikke finde bolden og kiggede så op mod flaget, hvor jeg kunne se, at den lige stak op over hulkanten på grund af skumplasten i hullet, fortæller Jørgen Obling

Så blev der jublet og gratuleret. Hole-in-one var hjemme. Og efter runden var der whisky i klubhuset til alle - og en Stauning-whisky til Obling selv.

Det var ikke den golfspillende tandlæges første hole in one. For fem-seks år siden lavde han hole-in-one på hul 3. Dengang foregik det en stille augustaften, hvor han kunne følge bolden hele vejen og høre lyden, da bolden faldt i koppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce