Annonce
Videbæk

Jørgen Clausen er i den grad klar til første spadestik: Jeg elsker at optimere og forbedre

Jørgen Clausen ser frem til at første spadestik til sundhedsfællesskabet i Vorgod-Barde skal tages på fredag. Privatfoto
Jørgen Clausen har haft nogle travle år bag sig, men formanden for Vorgod-Barde Hallen glæder sig vanvittigt til at der på fredag skal tages første spadestik til det sundhedsfællesskab, som han sammen med de lokale har kæmpet hårdt for.
Annonce

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende naturen omkring Vorgod-Barde, hvor vi har en skov, å, en fiskeplads med en primitiv lejrplads. Jeg ville også vise dem området ved skolen og hallen med alle de muligheder, som er her. Og den nye boligudstykning, som vi også er stolte af, fordi vi synes, at Vorgod-Barde er et fantastisk sted at bo. Det ligger godt i forhold til flere større byer, og vi har direkte bus til Aarhus. Der er gode indkøbsmuligheder i Videbæk og så er vi rigtig stolte af vores foreningsliv og det sammenhold, vi har her. Det er et rigtig attraktivt sted at flytte hen.

Mit seneste besøg i en kirke var sidste søndag, hvor vores yngstesøn blev konfirmeret i en teltkirke. Jeg er stolt af, der lokalt blev taget initiativ til at skabe rammer til det i denne tid, så vi fik en fantastisk dag.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være FC Midtjyllands fansang ”Sammen står vi”. Jeg er en glødende fan.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, skal turen gå til USA. Jeg har været der enkelt gang, og det var en fantastisk oplevelse at køre rundt i de store vidder på Vestkysten og møde amerikanerne, som er er meget gæstfrit folk.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, skulle det være Erik Peitersen. Han er lidt en håndværkertype og gør det selv-mand, som også godt kan være lidt provokerende, hvilket er fint med mig. Og så er han stolt af sit håndværk.

Det irriterer mig helt vildt, når jeg ikke når det, som jeg har planlagt. Det kan være irriterende og frustrerende. Det er også irriterende, hvis folk bruger tid på at lede efter fejl i stedet for at se mulighederne.

Jørgen Clausen

Alder: 51 år

Profession: Teknisk serviceleder på Vorgod-Barde Skole, hvor han har været ansat i 10 år. Han er uddannet tømrer og har arbejdet med faget i 20 år, inden han blev teknisk serviceleder. Desuden er han formand for bestyrelsen ved Vorgod-Barde Hallen og en engageret lokal ildsjæl.

Privat: Gift med Hanne Clausen, som han har tre teenagere, to drenge og en pige, sammen med. Familien bor i Vorgod Barde.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er vel egentlig, at jeg er god til at samarbejde og give folk plads til deres. Jeg elsker at være med til at optimere og forbedre. Jeg er jo håndværker og tænker meget praktisk i forhold til de fysiske rammer. Kan vi gøre noget smartere og få det til at se bedre ud.

Og min svage side er, at jeg nok siger ja til for mange opgaver en gang imellem. Når det gælder sport og spil, går det helt galt for mig, hvis jeg taber, for jeg går meget op i begge dele.

I næste uge ser jeg frem til, at vi tager første spadestik til sundhedshuset. Jeg er meget stolt af, at sundhedsfællesskabet er lykkedes, og at hele byen bakker op om det. Vi er i fællesskab og sammen med kommunen nået i mål med det, så jeg glæder mig meget til, at vi på fredag sætter spaden i jorden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce