Ringkøbing IF

Islandsk midtbanespiller starter i Ringkøbing IF

Ragnar Leósson får trøje nummer seks i Ringkøbing IF, når han starter i klubben efter sommerferien. Pressefoto
Ringkøbing IF har tegnet en toårig kontrakt med Ragnar Leósson, der har stor erfaring fra mange kampe i den bedste islandske række.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har skrevet en toårig kontrakt med islandske Ragnar Leósson, der træder i kraft fra starten af næste sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse mandag.

Ragnar Leósson trænede med i Ringkøbing IF i sidste uge, og begge parter har været så tilfredse med det man så fra hinanden, at det bliver til et permanent samarbejde efter sommerferien.

Ragnar Leósson er 28 år, han kan dække samtlige pladser på midtbanen, og sportschef Jens Nielsen er meget glad for at kunne tilføje ham til truppen.

- Det er på mange måder en klasse signing for os. Ragnar kan dække flere positioner, hvilket i sig selv er en fordel, men han har også nogle tydelige kvaliteter. Med sine 28 år besidder han en god mængde af rutine, og han er rolig på bolden. Derudover har Ragnar også en personlighed og indstilling, der matcher truppens. Han er klar til at arbejde hårdt og vil uden tvivl tilføre holdet mere fysik, forklarer Jens Nielsen.

Ragnar Leósson, der har spillet 98 kampe i den bedste islandske række, flytter til Danmark til sommer med sin forlovede og deres barn, og han glæder sig meget til at trække den blåhvide trøje over hovedet.

- Før jeg prøvetrænede i klubben, snakkede jeg med nogle folk, som kun havde positive ting at sige om den, og det blev jeg bekræftet i sidste uge. Alt omkring klubben virkede super lige fra spillerne, trænerne og folkene omkring, ligesom faciliteterne er gode, forklarer Ragnar Leósson, der har store ambitioner for klubben.

- Efter prøvetræningen var det en ganske nem beslutning for mig at skrive under. Ringkøbing IF er en klub, der forbedrer sig hvert år, og jeg glæder mig til at blive en del af det. Oprykning til 1. division bliver meget svært i denne sæson, men jeg håber og tror, at vi kan spille med om det allerede næste år, lyder det fra den islandske midtbanespiller.

Ragnar Leósson har fået trøje nummer 6 i Ringkøbing IF.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr