Ringkøbing IF

Islandsk midtbanespiller starter i Ringkøbing IF

Ragnar Leósson får trøje nummer seks i Ringkøbing IF, når han starter i klubben efter sommerferien. Pressefoto
Ringkøbing IF har tegnet en toårig kontrakt med Ragnar Leósson, der har stor erfaring fra mange kampe i den bedste islandske række.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har skrevet en toårig kontrakt med islandske Ragnar Leósson, der træder i kraft fra starten af næste sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse mandag.

Ragnar Leósson trænede med i Ringkøbing IF i sidste uge, og begge parter har været så tilfredse med det man så fra hinanden, at det bliver til et permanent samarbejde efter sommerferien.

Ragnar Leósson er 28 år, han kan dække samtlige pladser på midtbanen, og sportschef Jens Nielsen er meget glad for at kunne tilføje ham til truppen.

- Det er på mange måder en klasse signing for os. Ragnar kan dække flere positioner, hvilket i sig selv er en fordel, men han har også nogle tydelige kvaliteter. Med sine 28 år besidder han en god mængde af rutine, og han er rolig på bolden. Derudover har Ragnar også en personlighed og indstilling, der matcher truppens. Han er klar til at arbejde hårdt og vil uden tvivl tilføre holdet mere fysik, forklarer Jens Nielsen.

Ragnar Leósson, der har spillet 98 kampe i den bedste islandske række, flytter til Danmark til sommer med sin forlovede og deres barn, og han glæder sig meget til at trække den blåhvide trøje over hovedet.

- Før jeg prøvetrænede i klubben, snakkede jeg med nogle folk, som kun havde positive ting at sige om den, og det blev jeg bekræftet i sidste uge. Alt omkring klubben virkede super lige fra spillerne, trænerne og folkene omkring, ligesom faciliteterne er gode, forklarer Ragnar Leósson, der har store ambitioner for klubben.

- Efter prøvetræningen var det en ganske nem beslutning for mig at skrive under. Ringkøbing IF er en klub, der forbedrer sig hvert år, og jeg glæder mig til at blive en del af det. Oprykning til 1. division bliver meget svært i denne sæson, men jeg håber og tror, at vi kan spille med om det allerede næste år, lyder det fra den islandske midtbanespiller.

Ragnar Leósson har fået trøje nummer 6 i Ringkøbing IF.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce