Annonce
Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Det er 90 år siden, at Ringkøbing blev beriget med denne store rødstensbygning på adressen Nørredige 1, hvor selskabet Ringkøbing Invest netop har købt domicilet af PostNord. Foto: Henrik H. Breum
Selskabet Ringkøbing Invest - der tæller Bjarke Hansen, Jan Jessen og Boy Boysen - har netop købt det gamle posthus på Nørredige i Ringkøbing. Her er der godt 1200 kvadratmeter fordelt på tre plan til rådighed.

Ringkøbing: Det kunne hedde 'Diskotek Posthuset', gæsterne kunne betale porto i stedet for entré, og i baren kunne de fastansatte bude servere stempelkaffe ...

- Vores ultimative drøm er at finde nogle, der vil lave et diskotek. Det, synes vi, at Ringkøbing mangler.

Sådan siger Boy Boysen, der sammen med to andre erhvervsfolk - Bjarke Hansen og Jan Jessen - netop har købt Ringkøbings gamle posthus ved siden af stationen på Nørredige.

De tre herrer bag selskabet Ringkøbing Invest har netop fået handlen på plads med PostNord, og som Boy Boysen udtrykker det, er det sket til 'en fornuftig pris.'

Købet er foretaget via Nordicals, og på mæglervirksomhedens hjemmeside er kontantprisen angivet til 2,3 millioner kroner, men det er ikke nødvendigvis den endelige salgspris.

Da Post Danmark i december 2015 satte ejendommen til salg, blev der forlangt 3,3 millioner kroner for nøglerne.

- Vi synes, at bygningen er fantastisk spændende. Hvis folk har idéer til, hvad huset kan bruges til, hører vi gerne om det, tilføjer Boy Boysen, der er direktør i Vestjysk Marketing.

Annonce

Vores ultimative drøm er at finde nogle, der vil lave et diskotek. Det, synes vi, at Ringkøbing mangler

Boy Boysen, Ringkøbing Invest

I dialog med en lejer

Det tidligere posthusdomicil, der er opført i 1929 og om- og tilbygget for omkring 30 år siden, har et samlet areal på godt 1200 kvadratmeter fordelt på tre plan. Dertil kommer en kælder, og ifølge salgsmaterialet fra Nordicals er ejendommen 'generelt godt vedligeholdt.'

Der er en stribe p-pladser på matriklen, og ifølge Boy Boysen egner Nørredige 1 sig eksempelvis også til en stor butik eller et kontorlejemål:

- Potentialet er dér, og vi er åbne for alle muligheder. Vi er i dialog med den første lejer - blot på en lille del af det, så der kan sagtens være et diskotek også.

Boy Boysen tilføjer, at hans eget firma kan have interesse i at flytte, hvis der kan findes en lejer vil Vestjysk Marketings lokaler på St. Blichers Vej lige i nabolaget.

Ringkøbing Invest har gennem de seneste år også købt markante, lokale ejendomme som Rindumgaard og Brogaarden.

Bag opkøbene ligger et ønske om at fremme væksten i Ringkøbing ved at tilbyde gode kontor- og erhvervsfaciliteter til en husleje, der er til at betale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce