Annonce
Ringkøbing-Skjern

Intet at stille op i Brande - RIF 2 var for dårlige

Johan Søndergaard Larsen var tæt på en scoring i første halvleg, men ellers var det ikke det store, RIF 2 kom frem til mod Brande, inden kampen var afgjort. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

Brande: - De var bedre end os.

Ringkøbing IFs andetholdstræner Niels Henrik Larsen behøvede ikke mange ord til at beskrive, hvorfor RIF 2 tabte 4-0 i Brande.

- Nej for Brande var aggressive i deres spil. Vi fik ikke ro til at at få vort spil i gang. Der var kun tilløb til et par halvforkølede afslutninger fra Johan Søndergaard Larsen og Zacharias Sørensen, fortalte Niels Henrik Larsen.

Og så havde målmand Christian Alstrup en uheldig dag samtidig med.

- Christian droppede et ufarligt langskud til 1-0, og ved at par af målene i anden halvleg var han heller ikke på toppen på et par høje bolde. Det gav Brande nogle lette mål, fortalte Niels Henrik Larsen.

Mens RIF havde et par mand ude med advarsler i anden halvleg, lukkede Brande kampen med et par mål.

- Først efter 4-0 kom vi frem til tre åbne chancer med afslutninger lige på målmanden. Det var en dag, hvor vi var uskarpe i begge feltet. Ellers var det okay, sagde Niels Henrik Larsen.

Serie 1 pulje 9

Brande IF-Ringkøbing IF 2 4-0 (1-0)

Mål: 35. minut: 1-0. 64. minut: 2-0. 75. minut: 3-0. 85. minut: 4-0. Advarsler til RIFs Ragnar Léosson og Casper Hagde Jessen i anden halvleg. RIF skiftede Zacharias Sørensen, Nikolaj Overmark og Kristian Mejling Børgesen Kristensen ud i pausen for Mads Jakobsen, Kristian Bilberg Holm og Anders Vesterbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce