Ringkøbing

Intersport lukker ned en dag tidligere end planlagt

Sammen med sit personale sælger indehaver Tommy Simonsen nu de sidste varer hos Intersport i Ringkøbing med en rabat på 70 procent. Bagerst fra venstre er det Rikke Behrmann, Tommy Simonsen og Kasper Lauridsen. Forrest er det Morten Larsen og Marianne Merrild. Foto: Jørgen Kirk

Det var planen, at onsdag 19. september skulle være sidste åbningsdag hos Intersport i Ringkøbing, men udsalget er gået så godt, at der i stedet bliver lukket og slukket tirsdag sidst på eftermiddagen.

Ringkøbing: For en erfaren købmand som Tommy Simonsen ligger det ikke lige for at sige om et udsalgs-forløb, at det er gået for godt.

Men et faktum er det, at det er ved at være så småt med varer hos Intersport i Ringkøbing, at der nu bliver lukket og slukket en dag tidligere end først planlagt.

Årsagen er den, at Tommy Simonsen med virkning fra 1. oktober har valgt at forlade Intersport-kæden til fordel for konkurrenten Sport 24, og derfor har der siden onsdag i sidste uge været halv pris på det hele i butikken.

Det var annonceret, at udsalget vil køre til og med 19. september, men når klokken viser 17.30 tirsdag bliver der lukket ned i knap to uger:

- Selvfølgelig har vi stadig varer i butikken, men der skal også være noget for kunderne at komme efter. Der er ved at være så lidt tilbage, at flere og flere går ud uden at have købt noget, siger Tommy Simonsen.

Selvfølgelig har vi stadig varer i butikken, men der skal også være noget for kunderne at komme efter. Der er ved at være så lidt tilbage, at flere og flere går ud uden at have købt noget

Tommy Simonsen, butiksindehaver, Ringkøbing

21 butikker skifter kæde

Den 60-årige indehaver betegner den seneste uges tid med massiv rabat til folket som en succes. Og Tommy Simonsen ærgrer sig ikke over, at lageret af primært Intersports egne varemærker ikke var større på matriklen i Algade:

- Nej, vi har haft lige det, vi skulle have. Vi har solgt meget fodtøj og meget vinterovertøj, så dér har folk været ude i god tid, siger Tommy Simonsen, der her i slutspurten har givet rabatsatsen endnu et markant nyk:

- Som købmand er der ikke meget ved at sælge varer med minus 70 procent, men vi skal have vasket tavlen ren, så vi kan starte på noget nyt.

Måneden ud skal de i alt syv medarbejdere være med til at forvandle forretningen, hvor masser af skilte skal skiftes. Ligeledes skal der monteres nyt inventar og ny belysning, så der fra 1. oktober er fuld fokus på Sport 24:

- Der må vi jo sørge for også at have nogle gode tilbud, så folk også kommer og besøger os i oktober. Jeg stoler trygt på vores nye kæde, siger Tommy Simonsen.

Efter 32 år bag disken fik han i midten af maj nok af Intersport, da han blev præsenteret for den fremtidige strategi i kæden.

Det samme gjorde en række af Tommy Simonsens kolleger, og i alt er der nu 21 butiksejere, der gør sig klar til at komme med i Sport 24's koncept.

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Et Æ, et Ø og et Å: Rafaellas tatovering vil minde hende om en skøn tid i Vestjylland

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Forstanderposten er sikret på Vestjyllands Højskole - i hvert fald det næste år

Kultur

250 til indvielse: Nyt madpakkehus ved Vonå blev tilløbsstykke

Erhverv

Ringkøbing Svømmehal mangler livreddere

Ringkøbing

Har de brikker nok at flytte med?: Elever på efterskole opfinder nye spil

Ringkøbing For abonnenter

Stor læring og en helt særlig oplevelse: 2. klasse skal spille med DR Symfoniorkestret

Kultur

Tag en Ringkøbing-selfie: Kulturportal bliver stående sommeren over

112

To indbrud i varebiler i Lem

112

Mand gik omkuld: Måtte sove rusen ud i arresten