Annonce
Ringkøbing

Internationalt madmarked skudt i gang

I dag klokken 10 åbnede et internationalt madmarked på Torvet i Ringkøbing. Her kan man købe fødevarer fra blandt andet England, Spanien og Belgien.

Ringkøbing: Har du lyst til fish and chips? Mangler du en ny sommerhat? Eller måske noget fransk sæbe?

Så har du muligheden for at købe det på Torvet i Ringkøbing.

Til og med lørdag er der opstillet flere boder, hvor man kan få smagsprøver og varer fra flere steder i Europa.

Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen regner med, at madmarkedet bliver en succes.

- Vi forventer, det bliver lige så stort som sidste år. Der er flere boder i år, så vi håber, der kommer mange turister og fastboende forbi, siger han.

Jacob Muldkjær Rasmussen fortæller, at fødevarer generelt er noget, der trækker folk til. Derfor var et madmarked tidligt med i overvejelserne, da handelsforeningen skulle planlægge sæsonen.

- Vi startede med at kontakte det lokale Kulinarisk Vestjylland, men de havde ikke tid på grund af sommerferien. Derfor kontaktede vi det internationale madmarked, og de ville gerne komme. Kulinarisk Vestjylland kom i pinsen i stedet. På den måde er det jo dejligt at kunne få det bedste både lokalt og internationalt, siger han.

Købstadschefen regner med, at madmarkedet kommer igen næste år.

- Jeg synes ikke, at det er noget, man skal gå glip af. Jeg plejer selv at være dernede, og det er supergodt, og maden er af høj kvalitet, siger han.

International madmarked på Torvet i Ringkøbing. Foto: Jørgen Kirk
Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen glæder sig over, at folk får mulighed at smage internationalt mad af høj kvalitet. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce