Navne

Initiativprisen gik til tidligere Danmarksmester i paddelsurf

Det blev Kristian Rønn der fik Klittens Borgerforenings initiativpris/ildsjælepris. Prisen blev overrakt i forbindelse med Vandsporteventen WaterZ. Foto: John Randeris

Klittens Borgerforening overrækker hvert år initiativ/ildsjælepris. Prisen består af et diplom og 5.000 kroner.

Hvide Sande: Klittens Borgerforening overrækker hvert år en initiativ/ildsjælepris. Prisen går til en eller flere personer, der gør et stykke ulønnet arbejde i foreningslivet. Personer, der med stor engagement og virkelyst, skaber liv, glæde og oplevelser for såvel gæster som herboende i lokalområdet.

Her er Hanne Jensens tale til vinderen i år:

"Én af de ting man altid hører fremhævet når man taler om Hvide Sande, er det frivillige arbejde, og i særdeleshed de mange ildsjæle, der gang på gang stiller op, og trods et travlt arbejds- og familieliv sætter tid af til andre.

"Hvor sker der meget derude på Klitten," siger folk, med slet skjult misundelse.

Og vi retter ryggen, og glæder os, vel vidende at tingene jo trods alt ikke kommer af sig selv, men fordi folk herude står sammen, og sætter egne interesser til side for de fælles projekter.

Borgerforeningens Initiativpris, som vi skal uddele om lidt, tilfalder i år én af de bærende kræfter i vandsportsmiljøet. En mand, der gennem årene både selv har været aktiv på vandet, og stadig på en god dag er at finde ved Sydmolen, En mand, der samtidig i høj grad bærer ansvaret for at surfere ikke længere bare er nogen andre ser skævt til i bybilledet, men pludselig en attraktiv målgruppe, når man snakker branding og bosætning.

WaterZ havde ikke vokset sig til sin nuværende størrelse, havde det ikke været for ham.

Han evner både at holde overblikket, tænke i større sammenhænge, og eksekvere sine idéer.

Direkte adspurgt, hvor længe han selv har været aktiv på vandet, får man et uklart, undskyldende svar, der nok mest af alt dækker over at han ikke selv synes at han er så frygtelig interessant. Noget med en kammerat, der begyndte at windsurfe tilbage i de tidlige 90'ere . . .

Han fortæller gerne nogen gode historier fra de mange gode timer på vandet.

Men man hører ham aldrig fremhæve sig selv.

Han har spillet en hovedrolle i det lokale surfmiljø siden slut 90'erne, og gennem rigtig mange år trukket formandslæsset i Surfklubben ... Og han HAR faktisk på et tidspunkt været regerende Danmarksmester i paddelsurf. Slet ikke så ringe ... Han har selvfølgelig også taget ferie fra sit normale job for at "jobbe" som frivillig hernede under WaterZ ... Og hvad man ikke skulle tro, når man møder den pæne, skjorteklædte erhvervskundechef i banken, ér der bare uendelig meget godt arbejde i ham:

Det er svært at komme i tanke om nogen, der i højere grad har fortjent Initiativprisen end Kristian Rønn."

0/0
Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

Navne

Uffe Tang skifter til TV 2 News

Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke