Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Multicolorsorbet

Foto: Skovdalnordic.com

Velkommen til sidste lektion i juli måneds isskole, hvor vi slutter af med den sjove. Nogle gange er det helt ok at give den lidt gas med pynt. Denne opskrift er nem. Med andre ord: Alle kan være med, og så kan den varieres med alverdens frossen frugt og bær.

Den sjove

Gul is:

300 g frossen tropisk frugt

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

15 g revet ingefær

Rød is:

300 g frossen jordbær

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

½ tsk. chiliflager

Blend alle ingredienserne til den gule og sæt på frost indtil servering.

Blend alle ingredienser til den røde og sæt på frost indtil servering.

Anret isen med jelly beans, marshmellows eller alt det, du synes, er sjovt.

Annonce
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Julemanden proklamerede sin afgang!

Annonce