Annonce
Skjern Håndbold

Ingen udvikling under coronaen: Skjern Håndbold fyrer udviklingschef

Det blev kun til 18 måneder som udviklingschef for Skjern Håndbold for Kim Grøn Hansen. Stillingen er nu blevet nedlagt som følge af corona-besparelser. Foto: Facebook
Skjern Håndbold har sagt farvel til udviklingschefen efter kun 18 måneder. Det skyldes nødvendige corona-besparelser, som kan trække tråde flere år frem i tiden.

Skjern: Der var store planer i sportstasken: Skjern Håndbold ville udvikle allerede igangværende projekter og samtidig finde nye forretningsmåder, så klubben kunne øge indtægterne.

- Derfor oprettede vi stillingen som udviklingschef og ansatte Kim Grøn Hansen den 1. september 2019, fortæller Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.

Godt fem måneder senere blev landet som bekendt lukket ned, og mange medarbejdere sendt hjem.

Her ét år senere har Skjern Håndbold så været nødt til at afskedige den nye udviklingschefen:

- Det er virkelig ærgerligt. Vi havde ambitioner om at vækste forretningen og udvikle os endnu mere. Det vil vi stadig gerne, men man kan ikke udvikle i et lukket marked. Det er en træls beslutning, men vi er også nødt kynisk at kigge på omkostningerne, siger Carsten Thygesen.


Det er virkelig ærgerligt. Vi havde ambitioner om at vækste forretningen og udvikle os endnu mere. Det vil vi stadig gerne, men man kan ikke udvikle i et lukket marked.

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold


Annonce

Ingen udvikler sig

Carsten Thygesen ser nedlæggelsen af udviklingschef-posten som en tendens, han kan være nervøs for i forhold til andre brancher end sportsverdenen.

- Mange virksomheder har holdt hjulene i gang igennem corona-krisen. Nogen har endda også klaret sig godt. Men jeg tror, mange overser, at udviklingen nu i et år har været gået i stå. Vi - og mange andre - har ikke kunnet tænke på udvikling i et år nu, og det vil ramme os også i 2022 og 2023. Væksten er udsat - og lige nu skal vi bare være lykkelige for at holde indeks 100, siger Carsten Thygesen.

Udviklingschefen er den eneste deciderede afskedigelse hos Skjern Håndbold - men coronanedgangen har kostet på andre konti.

- På det sportslige plan med spillere og trænere har vi ved naturlig afgang kunnet spare halvanden millioner kroner i forhold til tidligere. Vi havde så ambitioner om, at udviklingschefen skulle finde en million kroner også, så corona har da helt klart kostet os, siger Carsten Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce