Annonce
Sport

Ingen oprykning til Spjald IF nu: Tabte topkamp i Lemvig med 2-1

Daniel 'Cigar' Sørensen scorede hurtigt for Spjald IF i Lemvig, hvor han også havde andre gode forsøg, men det endte med nederlag på 2-1. Arkivfoto: Søren Palmelund
Med Spjald IFs nederlag i Lemvig GF i toppen af serie 2 pulje 18 er Spjald ud af kampen om direkte oprykning. Til gengæld er BK Klitten nu kun et enkelt point fra serie 1.

Lemvig: Spjald IF er ude af kampen om direkte oprykning til serie 1.

Det står krystalklart, efter Spjald lørdag over middag tabte topkampen i Lemvig med 2-1.

Lemvig startede med tungt pres, men det blev bremset noget, da Spjald kom på 1-0 efter ni minutters spil på deres første rigtige angreb. Efter et langt udspark endte det med, at Habib Hussein kunne spille bolden ind på kanten af feltet til Daniel 'Cigar' Sørensen, der scorede sikkert.

Annonce

- Så kom en rigtig træls situation. Daniel Møller skulle skiftes ud på grund af en fiberskade. I første omgang ventede dommeren på, at vi kunne få en mand klar. Det var Lemvig ikke tilfreds med, og spillet blev sat i gang, inden vi var helt organiserede igen. Lemvig fik bolden, og ved baglinjen driblede en mand et par gange, inden han på en eller anden måde fik scoret til 1-1. Det var træls, fortalte Spjalds træner Brian Thomsen om målet efter 13 minutter.

Efter det udviklede kampen sig som forventet - Lemvig havde mest spil, men de fik ikke rigtigt åbne chancer.

I stedet var Spjald tæt på efter 33 minutter. Et frispark fra kanten af feltet fra Daniel Sørensen fik en forsvarer reddet på mållinjen.

I starten af anden halvleg var der en kontramulighed, hvor Spjald ikke var skarpe nok. I stedet fulgte endnu en træls scoring til Lemvig.

- Vi havde hjørnespark. Lemvig fik afværget, og så løb de direkte op og scorede til 2-1, fortalte Brian Thomsen.

Derfra bølgede kampen frem og tilbage. Lemvig havde et par løse chancer. Spjald var tættere på, for ti minutter før tid havde Daniel Sørensen et glimrende forsøg på stolpen. Senere sendte Mikkel Møller bolden over mål på en god chance.

- En god indsats men det var ikke nok - desværre, sagde Brian Thomsen.

Med Spjalds resultat er BK Klitten nu kun et point fra oprykning.

Snejbjerg-Lem 2-4

- Nu er vi godt nok tæt på en redning.

Lem Boldklubs træner Lars Schmidt var meget tilfreds med de tre point i Snejbjerg lørdag eftermiddag.

Allerede i første minut kom Lem på 1-0. Mathias Nøreng scorede med frit skud på en stikning fra Mathias Overmark.

Malthe Larsen scorede til 2-0 efter 17 minutter. Fantastisk scoring på saksespark efter indlæg fra Rasmus Ulrich.

Lige efter pausen scorede Malthe Larsen med et velplaceret skud til 3-0.

- Så troede jeg, kampen var afgjort. Men der blev ny spænding med reducering efter 76 minutter. Tre minutter senere reddede Filip Mortensen flot et straffespark. Det var vigtigt, for kort efter scorede Snejbjerg til 3-2. Kampen blev lukket kort før tid, da Jonas Nygaard Andersen hamrede bolden i mål på en halvflugter til 4-2, fortalte Lars Schmidt.

Annonce

Tjørring-Videbæk 5-1

Endnu et nederlag til Videbæk IF.

- 5-1. Den er svær at bortforklare. Men igen - vi var ganske fint med i lang tid, fortalte træner Svend Erik Berthelsen.

Tjørring førte 1-0 ved pausen. Kort efter pausen blev det 2-0.

- Vi var stadig med, men så scorede Tjørring tre gange på fem minutter. Det var først meget kort før tid, Danni Berthelsen reducerede med et godt skud efter indlæg, fortalte Svend Erik Berthelsen.

Annonce

Aulum-Skjern 2 6-0

Aulum IF var allerede rykket op før kampen fredag aften, hvor de understregede deres suverænitet ved at vinde 6-0 over Skjern GFs andethold.

- Det bedste hold i puljen - uden tvivl. Oprykningen er fortjent, fortalte Skjerns træner Jan Thomsen.

Skjern var bagud 5-0 ved pausen.

- Straffesparket til 2-0 var billigt, så det var igen op af bakke. Men i perioder havde vi godt fat med ganske pænt spil. Vi skabte også godt med chancer. Jeg tror, vi havde fem-seks stykker helt åbne chancer på friløbere. Jeg er glad for, at vi ikke gik totalt med i anden halvleg, og alt i alt var der flere ting, vi kan bruge i de sidste kampe, sagde Jan Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce