Annonce
Erhverv

Ingen e-pris til Billig-arbejdstoj.dk - men næste år går de efter guldet

De deltog i København for Billig-arbejdstoj.dk: Ulrip Neerup, Christian Mortensen, Annika Gran, Tommy Søndergaard og Lene Agger. Foto Billig-arbejdstoj.dk.
Det succesrige Spjaldfirma var indstillet til prisen som Årets E-nener; næste år går de efter Guldprisen.
Annonce

SPJALD: Der blev ingen pris til Billig-arbejdstoj.dk, da årets E-handelspris forleden blev uddelt.

Spjaldfirmaet var nomineret til en pris i kategorien Årets E-Ner sammen med THansen, Byrd Delivery og Blazar Capital.

Ejer Tommy Søndergaard gjorde ellers en stor indsats for at "sælge" det succesrige firma, men Byrd Delivery løb med prisen, da publikum skulle stemme; efter hvad Dagbladet erfarer, var konkurrencen mellem Burd Delivery og Billig-arbejdstoj.dk dog meget tæt.

- Selv om vi ikke fik prisen, så er vi stadigvæk utroligt glade for overhovedet at blive nomineret til en så prestigefyldt pris som Årets E-Ner, som én af kun fire i hele Danmark, siger Annika Gran fra Billig-arbejdstoj.dk, der var med i København, hvor prisen blev uddelt.

- Vi ser virkelig frem til næste års E-handelspris-afstemning, og vi var alle enige med hinanden om, at til næste år går vi efter Guldprisen, der i år gik til rito.dk, fortsætter hun.

Det var Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), der havde nomineret Billig-arbejdstoj.dk til prisen som Årets E-ner.

FDIH er den førende danske organisation for e-handelsvirksomheder og deres leverandører, og uddeler hvert år E-handelsprisen. Ved den lejlighed uddeles der flere andre priser - heriblandt altså Årets E-Ner.

Denne pris er speciel, fordi deltagerne i begivenheden i København stemmer på deres favorit blandt de fire nominerede på selve festaftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce