Erhverv

Ingen e-pris til Billig-arbejdstoj.dk - men næste år går de efter guldet

De deltog i København for Billig-arbejdstoj.dk: Ulrip Neerup, Christian Mortensen, Annika Gran, Tommy Søndergaard og Lene Agger. Foto Billig-arbejdstoj.dk.
Det succesrige Spjaldfirma var indstillet til prisen som Årets E-nener; næste år går de efter Guldprisen.

SPJALD: Der blev ingen pris til Billig-arbejdstoj.dk, da årets E-handelspris forleden blev uddelt.

Spjaldfirmaet var nomineret til en pris i kategorien Årets E-Ner sammen med THansen, Byrd Delivery og Blazar Capital.

Ejer Tommy Søndergaard gjorde ellers en stor indsats for at "sælge" det succesrige firma, men Byrd Delivery løb med prisen, da publikum skulle stemme; efter hvad Dagbladet erfarer, var konkurrencen mellem Burd Delivery og Billig-arbejdstoj.dk dog meget tæt.

- Selv om vi ikke fik prisen, så er vi stadigvæk utroligt glade for overhovedet at blive nomineret til en så prestigefyldt pris som Årets E-Ner, som én af kun fire i hele Danmark, siger Annika Gran fra Billig-arbejdstoj.dk, der var med i København, hvor prisen blev uddelt.

- Vi ser virkelig frem til næste års E-handelspris-afstemning, og vi var alle enige med hinanden om, at til næste år går vi efter Guldprisen, der i år gik til rito.dk, fortsætter hun.

Det var Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), der havde nomineret Billig-arbejdstoj.dk til prisen som Årets E-ner.

FDIH er den førende danske organisation for e-handelsvirksomheder og deres leverandører, og uddeler hvert år E-handelsprisen. Ved den lejlighed uddeles der flere andre priser - heriblandt altså Årets E-Ner.

Denne pris er speciel, fordi deltagerne i begivenheden i København stemmer på deres favorit blandt de fire nominerede på selve festaftenen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

Erhverv For abonnenter

Hotel står til politianmeldelse efter endnu en sur smiley: Ejer tordner mod fødevaretilsynet

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce