Annonce
Ringkøbing

Ingen coronakvaler hos Lem Beslagfabrik - Har måttet hyre folk

Peter Lambæk har nok at smile af for tiden. Arkivfoto: Mikkel Jezeguel
Med kunder fordelt over mange forskellige brancher er Lem Beslagfabrik foreløbigt kommet helskindet gennem coronakrisen. Det er faktisk gået så godt, at beslagfabrikken har været nødt til at udvide medarbejderstaben.

Lem: Industrien er den branche i Vestjylland, der er blevet allerflest ledige indenfor under coronakrisen.

Faldende efterspørgsel og udfordringer med at skaffe råvarer har betydet, at flere produktioner har set sig nødsaget til at afskedige medarbejdere. Det har dog ingenlunge været tilfældet hos Lem Beslagfabrik.

Tværtimod.

Her har man haft så stor ordretilgang, at medarbejderstaben er blevet udvidet med yderligere to ansatte, således der i dag er 30 på lønningslisten.

- Vi har forrygende travlt, og vi har travlt i forhold til, at andre skærer ned, og det ser ud til, at vi bliver ved med at have travlt, fortæller fabrikant Peter Lambæk.

Han forklarer, at fabrikken har haft en fordel ved, at de blot producerer komponenter og derfor har spredt forretningen godt ud.

- Tag en virksomhed, som har ét eller to produkter, som de masseproducerer, og som er deres egne produkter. Hvis deres markeder lukker ned, er de på den. Men hvis du ikke har dine egne produkter, men er underleverandør til mange forskellige brancher, er der altid nogle, der stadigvæk har noget at lave, siger Peter Lambæk.

Fabrikanten forventer dog ikke, at det værste er ovre.

- Jeg tror først, vi ser problemerne, når vi kommer hen i efteråret. Når vores kunder bliver ramt af krisen, fordi folk holder igen med at købe. Og så rammer det industrien, siger Peter Lambæk.

Han er derfor allerede ved begyndt at forberede sig ved for en sikkerheds skyld at købe ekstra materialer ind, så produktionen kan opretholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland For abonnenter

Fåreavler har i øjeblikket fundet en form for fred med ulven: - Skal det gøre lidt ondt, så hælder jeg til den løsning

Navne For abonnenter

Blev dansk på Grundlovsdag: Andreea er det gode eksempel for hendes tosprogede elever på Kirkeskolen

Annonce