Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ingen corona i Rækker Mølle Håndbold - udsættelse af kamp var unødvendig men forståelig

Louise Tobiasen er testet negativ for corona, så nu kan Rækker Mølle Håndbold godt stille op ude mod Fredericia på tirsdag. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Rækker Mølle: Lige som Ringkøbing Håndbold fik aflyst en kamp i weekenden på grund af frygt for coronasmitte, så fik Rækker Mølle Håndbolds damer også aflyst deres kamp i 2. division ude mod Fredericia i weekenden.

- Lidt en mærkelig historie, fortæller Rækker Mølles træner Michael Iversen.

Det startede med, at VRI Risskov fik en fløjspiller testet positiv efter kampen mod Rækker Mølle Håndbold i søndags.

- VRI kontaktede os for at fortælle om den positive test. Det satte gang i en hel masse. Jeg kontaktede Kreds 3, jeg kontaktede Fredericia, som vi skulle spille mod, jeg kontaktede DHF, og det gav en del snak frem og tilbage, fortæller Michael Iversen.

Enden blev, at Rækker Mølle skulle få testet Louise Tobiasen.

- Louise spillede direkte over for den smittede spiller fra VRI. Men den smittede spiller har da også været i nærkontakt med stort set alle de andre på vores hold. Vi fik så Louise testet, og lørdag aften kom svaret, at hun heldigvis ikke var smittet. Så regner vi med, at de andre heller ikke er det, fortæller Michael Iversen søndag formiddag.

Kampen kunne således godt være spillet i dag søndag som planlagt, men for en sikkerheds skyld afventede man svaret på coronatesten, og da den er negativ, spilles kampen i stedet tirsdag aften i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Annonce