Annonce
Sport

Ineffektivt City-hold smider point med markspiller på mål

Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Manchester City burde have afgjort kampen i første halvleg, men fik kun uafgjort mod Atalanta.

Manchester City burde have sikret sig definitivt avancement i Champions League, men den engelske mesterklub må vente lidt endnu, efter holdet blot fik 1-1 ude mod italienske Atalanta.

City havde ellers har alle muligheder for at lukke kampen tidligt. City skal dog nok komme videre til ottendedelsfinalerne, da holdet fører gruppe C suverænt med ti point inden de sidste to runder.

Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk, der onsdag spillede 3-3, følger efter på de næste pladser med hver fem point.

Atalanta, der onsdag aften havde Simon Kjær på bænken i hele kampen, hentede sit første point onsdag.

Manchester City satte sig totalt på kampen og fastholdt grebet i hele første halvleg, som nemt kunne være sluttet med 3- eller 4-0 til City.

Det begyndte også godt med Raheem Sterlings mål allerede efter syv minutter, da han gled fri i feltet.

Med lidt mere held og dygtighed havde Sterling scoret hattrick i første halvleg, men blandt andet kom en Atalanta-spiller lidt i vejen, da Sterling fik en servering fra baglinjen af Kevin De Bruyne.

Sterling var også ved at slippe igennem kort før pausen, men han blev revet ned lige uden for feltet. Han sparkede selv frisparket og fremtvang et straffespark for hånd på bolden.

Brasilianeren Gabriel Jesus blev sat til at sparke, men selv om han sparkede blødt og forsigtigt, trillede han bolden næsten en meter forbi mål, og dermed var Atalanta blot bagud med én ved pausen.

Det skulle blive dyrt for City, for få minutter efter pausen headede Mario Pasalic udligningen ind efter et perfekt indlæg fra venstre.

Begge hold skulle siden få chancer til at score sejrsmålet, men Atalanta fik de bedste vilkår i sin jagt i slutfasen.

City havde i pausen brugt sin målmandsudskiftning på at sætte Claudio Bravo ind, og da han efter 80 minutter fik rødt kort for et professionelt frispark, satte City forsvarsspilleren Kyle Walker på mål.

På den uvante position formåede han at holde målet rent, så kampen sluttede 1-1.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce