Annonce
Læserbrev

Indflydelse fra Vestkysten: Beskyt børnene helt fra livets begyndelse

Læserbrev: Den forløbne valgkamps erfaringer bør huskes af vælgerne i kommende valgkampe. Annoncen ”Et stærkt Træk for reel indflydelse.” af borgmester og viceborgmester i RingkøbingSkjern kommune om at stemme S eller V holdt ikke.

Havde de nøjedes med at fremføre deres partiers politik, havde Kristendemokraterne i denne tid - via et kredsmandat og tillægsmandater – formentlig kunne føre deres familie- og menneskevenlige politik her fra Vestkysten til Christiansborg - som I. C. Christensen og Christian Christensen gjorde det.

Det kan de andre partier ikke. Mette Frederiksen har slået sig op på, at hun vil være ”børnenes statsminister,” men det gælder for hende ikke de første 12 uger af deres liv. Hvem har hørt et eneste ord fra hende om, at beskytte børnene fra deres livs begyndelse?

Det til trods for, at det er et meget alvorligt problem, at den danske befolkning formindskes, idet 2 voksne kun får 1,7 børn i gennemsnit. Det betyder, at befolkningen minimeres til 5,1 million fra 6 millioner over tid. Det var kun Kristendemokraterne, der gik til valg på at ville nedbringe aborttallet. Uden fordømmelse og med tilbud om at hjælpe.

Her har Venstre også svigtet. Kristian Jensen svigtede folkets fremtid ved at meddele mig, at han var tilhænger af såkaldt ’fri abort.’ Det samme gjorde og gør Dansk Folkeparti. Skønt de har villet, at det skulle stå i regeringens grundlag, at ”Danmark er et kristent land,” så har de svigtet den nærmeste næste, som for enhver moder er hendes vordende barn. Det er ikke kristent at føre angrebskrig mod ufødte - og i fjerne lande.

Den augsburgske Bekendelse, som præsterne i DF har aflagt præsteløfte på, tillader kun at ”føre retfærdige forsvarskrige.” At de samme præster uforbeholdent har anbefalet Luthers skrift ”Om jøderne…” med de kriminelle forslag til at true jøderne på livet – og at Dansk Folkeparti ikke har taget afstand fra dette - viser, at dette parti ikke derved kan give en god indflydelse til vort folkestyre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Klumme: Gider vi høre mere corona?

Læserbrev

Der er god grund til både at tænke sig om og "wågne" op!

Læserbrev: En tak for Chrisitan Estrups klumme i Dagbladet lørdag 4. april. Hvor er det godt, at du tør tage fat på de problemer, der også er i forhold til den måde, vi bruger verdens ressourcer på. Jeg fik det dårligt forleden aften, da jeg så en udsendelse om "Verdens største blomstermarked" fra Kenya. Her avler man roser i tonsvis til forsendelse - med fly - til forkælede menneskers luksusforbrug bl.a. i Danmark....kæmpestore marker lagt under glas og intensivt dyrket - til luksus: - og forleden var der så en "tårevædet" udsendelse om en stakkels gartner, der måtte smide for millioner af gule kalanchoer ud, fordi markedet herhjemme - og i Tyskland - var stagneret på grund af covid19 - og han skulle have ryddet drivhusene, så de stiklinger, der skulle komme med fly fra Vietnam en af de nærmeste dage, kunne få plads. - og se så i de store fødevarebutikkers frugt- og grøntafdeling - søde kartofler, granatæbler, palmekål, æbler og jordbær helt udenfor sæson og quinoa og 25 forskellige slags ris, hvor man ikke engang kan købe noget så dansk som byggryn ! - og alt det bliver sendt hertil med fly! - og der produceres jo nærmest ikke tøj her i landet mere til trods for, at der for 40 år siden var en "hær" af dygtige strikkere og syersker i Herning og omegn. Det skal alt sammen laves i "langtbortistan", så vi kan få råd til at købe et nyt stykke tøj i hver uge - og det skal alt sammen med fly flere gange. - så er der jo nogen romantikere, der påstår, at det er nødvendigt for at støtte de pågældende lande - altså en form for u-landshjælp - ha, ha, ha - nærmere en form for udnyttelse for at gavne vores overforbrug. Måske var det bedre, at rosendrivhusene blev brugt til at avle mad til befolkningen i Kenya i stedet. - og så er der det overdrevne rejseri. Hvorfor i alverden skal en 8. klasse absolut rejse til Rom for at bruge fem dage på at stå i kø til seværdighederne. Og så i øvrigt ikke engang snakke med en romer. De går i deres egen lille danske "boble" og ser ikke, hvordan folk arbejder- eller bor - og de ved ikke engang, hvor Brønderslev ligger! Nå, jeg kunne blive ved, men I, der læser dette WÅGN SÅ OP og tænk jer om!

Annonce