Annonce
Kultur

Indefodbold i Skjern: Landbobanken vandt Landbobanken Cup

Landbobankens hold løb ganske ubeskedent med sejren i Landbobank Cup. Privatfoto.

SKJERN: Der var stor opbakning fra 20 lokale virksomheder, da Skjern GF for andet år i træk arrangerede Landbobank Cup - et indendørs fodboldstævne for firmaer.

Og man må sige, at stævnets sponsor ikke nøjedes med at lægge navn til cup'en: Efter en spændende finale med mål i overtid mellem Pakhuset i Skjern og Ringkjøbing Landbobank, vandt Landbobankens hold årets cup.

- Man mærker tydeligt, at holdene også ser det som en god mulighed, for at være sammen med kollegaerne på en anden måde, så der var godt fyldt på såvel banerne, som ved borde og bænke rundt omkring, siger Lise Juhl Hansen, der sammen med Bjarne Blæsbjerg er arrangøre af stævnet.

- Det var en rigtig hyggelig og god dag – såvel sportsligt som socialt, fortsætter hun, og håber, at firmaerne allerede nu sætter kryds i kalenderen ved den 9. januar 2021, hvor stævnet holdes næste gang.

Annonce
Pakhuset gav Landbobankens hold kamp til stregen, men måtte nøjes med andenpladsen. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce