Ringkøbing

Indbrud på lukket skole: vidne måtte springe for livet

Modelfoto

Natten til onsdag var der indbrud på den lukkede Sdr. Vium Friskole, hvor to biler forlod stedet i rasende fart. Også hallen og skolen i Vorgod-Barde har haft uvelkomment besøg.

Sdr. Vium/Vorgod-Barde: Det var ved at ende dramatisk, da der tidligt onsdag morgen var indbrud på Sdr. Vium Friskole, som lukkede i 2017. Et vidne observerede omkring klokken 04.30 to biler ved skolen. Den ene var en personbil, formentlig rød, med en lukket trailer efter sig. Den anden en firhjulstrækker af ukendt mærke, muligvis med udenlandsk nummerplade, der begynder med bogstaverne KEW.

Vidnet så de to biler køre ind til skolen og senere, i høj fart og med slukkede lygter, køre fra stedet igen. Men da vidnet forsøgte at spærre vejen, måtte vedkommende springe til side for ikke at blive påkørt af de flygtende biler.

Politiet har endnu ikke fuldstændigt overblik over, hvad der blev stjålet på skolen, men patruljen kunne konstatere, at der var stjålet smart board-tavler og redskaber fra en skur.

Mandag aften var der også indbrud i Vorgod-Barde Hallen klokken 23.21. Politiet blev kontaktet af et vagtfirma, hvor alarmen havde lydt. Tyvene var via en knust rude kommet ind i hallen og havde også skaffet sig adgang til skolen, hvor man på overvågningsbilleder kan observere, at de har været rundt omkring. Dog er der ikke konstateret noget stjålet her.

0/0
Ringkøbing

Fjorden Rundt for 30. gang: 1000 har allerede meldt sig til lang cykeltur

Ringkøbing

Alternativ sommerferie: Fjordvang Efterskole byder på tre dages camp

112

Helleanlæg satte en stopper for tysk bilist

Ringkøbing

Dæk Service lukker: Hjul på lager bliver kørt til Skjern

Kultur

Musikskole-leder fratrådt stillingen - kommunen skal finde ny leder

Kultur

Kunst på tværs: Lokale kunstnere udstiller hele fem steder på én gang

Ringkøbing

Hanne Kobborg åbner optik-butik på Havnepladsen

Ringkøbing

En kort pause fra valgkampen: S fandt arbejdersangbogen frem