Annonce
Fodbold

Igen - Skjern GF var det bedste fodboldhold men de vandt ikke

Martin Pagaard scorede til 1-0 for Skjern GF i kampen mod Grindsted, hvor Skjern måtte nøjes med 2-2. Arkivfoto: Jan Thomsen
Med føring på 2-0 skulle Skjern GF have vundet over topholdet Grinsted i serie 2, men endnu en gang satte Skjern GF unødvendigt point til.

Skjern: - Jeg ved godt, jeg har sagt det før, og jeg ved, det kan lyde som en floskel; vi skulle have lukket den kamp.

Skjern GFs træner John Pagaard var lidt træt af, at Skjern kun fik uafgjort mod topholdet Grindsted.

Det resultat er de nok også trætte af i Ølstrup, for havde Skjern vundet, skulle Ølstrup have spillet om oprykning fra andenpladsen i stedet for Grindsted.

John Pagaard mente, Skjern var det bedste hold.

- Men det har jeg ment før, og det hjælper jo ingenting, hvis vi så ikke vinder alligevel. Jeg vil sige, at vi alligevel har haft en god sæson, og vi har oplevet en del ting, som vi skal blive klogere på til foråret, fortalte John Pagaard.

Han indrømmer, Skjern var lidt heldige med ikke at komme bagud 1-0, for Grindsted havde hovedstød på stolpen.

- Men resten af første halvleg havde vi bedst fat i. Vi fik scoret, da Martin Pagaard satte en mand af og løb fra ham til scoring. Martin Pagaard og Jakob Ørbæk Juhl-Nielsen havde derefter begge en stor chance for at øge føringen, fortalte John Pagaard.

Målet til 2-0 kom i stedet kort efter pausen.

- Vi havde snakket om, at Grindsteds målmand står langt ude af sit mål, så vi skulle bare tage chancen. Det gjorde Jonas Fowle så med succes, fortalte John Pagaard.

Skjern havde totalt styr på kampen.

- Vi havde en stor chance for at komme på 3-0. Det havde lukket kampen. I stedet lavede vi to fejl med forsøg på smarte afleveringer, og så stod der 2-2, fortalte træneren.

Derfra ville Grindsted intet. Et nederlag ville være dyrt. Omvendt kunne en sejr have givet direkte oprykning, men den mulighed gik de ikke efter.

- Det skulle vi have straffet. Kasper Chopart fik to chancer, som han brændte. Så igen - vi skulle have vundet, sagde John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Grindsted 2-2

Mål: 22. minut: 1-0 ved Martin Pagaard. 49. minut: 2-0 ved Jonas Fowle. 61. minut: 2-1. 73. minut: 2-2. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Mads Hedevang Sørensen på banen i pausen for Nicolai Bro Iversen, og efter 75 minutter kom Steven Bruun på banen for Lasse Harring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce