Annonce
Fodbold

Igen - Skjern GF var det bedste fodboldhold men de vandt ikke

Martin Pagaard scorede til 1-0 for Skjern GF i kampen mod Grindsted, hvor Skjern måtte nøjes med 2-2. Arkivfoto: Jan Thomsen
Med føring på 2-0 skulle Skjern GF have vundet over topholdet Grinsted i serie 2, men endnu en gang satte Skjern GF unødvendigt point til.

Skjern: - Jeg ved godt, jeg har sagt det før, og jeg ved, det kan lyde som en floskel; vi skulle have lukket den kamp.

Skjern GFs træner John Pagaard var lidt træt af, at Skjern kun fik uafgjort mod topholdet Grindsted.

Det resultat er de nok også trætte af i Ølstrup, for havde Skjern vundet, skulle Ølstrup have spillet om oprykning fra andenpladsen i stedet for Grindsted.

John Pagaard mente, Skjern var det bedste hold.

- Men det har jeg ment før, og det hjælper jo ingenting, hvis vi så ikke vinder alligevel. Jeg vil sige, at vi alligevel har haft en god sæson, og vi har oplevet en del ting, som vi skal blive klogere på til foråret, fortalte John Pagaard.

Han indrømmer, Skjern var lidt heldige med ikke at komme bagud 1-0, for Grindsted havde hovedstød på stolpen.

- Men resten af første halvleg havde vi bedst fat i. Vi fik scoret, da Martin Pagaard satte en mand af og løb fra ham til scoring. Martin Pagaard og Jakob Ørbæk Juhl-Nielsen havde derefter begge en stor chance for at øge føringen, fortalte John Pagaard.

Målet til 2-0 kom i stedet kort efter pausen.

- Vi havde snakket om, at Grindsteds målmand står langt ude af sit mål, så vi skulle bare tage chancen. Det gjorde Jonas Fowle så med succes, fortalte John Pagaard.

Skjern havde totalt styr på kampen.

- Vi havde en stor chance for at komme på 3-0. Det havde lukket kampen. I stedet lavede vi to fejl med forsøg på smarte afleveringer, og så stod der 2-2, fortalte træneren.

Derfra ville Grindsted intet. Et nederlag ville være dyrt. Omvendt kunne en sejr have givet direkte oprykning, men den mulighed gik de ikke efter.

- Det skulle vi have straffet. Kasper Chopart fik to chancer, som han brændte. Så igen - vi skulle have vundet, sagde John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Grindsted 2-2

Mål: 22. minut: 1-0 ved Martin Pagaard. 49. minut: 2-0 ved Jonas Fowle. 61. minut: 2-1. 73. minut: 2-2. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Mads Hedevang Sørensen på banen i pausen for Nicolai Bro Iversen, og efter 75 minutter kom Steven Bruun på banen for Lasse Harring.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce