Sport

Igen godkendt men ingen point til Ringkøbing Håndbold

Ida Lagerbon nåede at score fire mål, selv om hun kiksede to straffekast inden for de første seks minutter. Arkivfoto Jørgen Kirk

I en kamp med vanvittigt mange kontraløb og mange afbrændere måtte Ringkøbing Håndbold ikke uventet se sig besejret ude mod Herning/Ikast Håndbold, der vandt 28-21 efter 13-8 ved pausen.

Ikast: Gode takter defensivt i lange perioder, en fin kamp med en redningsprocent på 37 af Natasja Clausen i målet, ganske fine angreb, højt tempo.

Der var mange fine elementer i Ringkøbing Håndbolds spil, da de onsdag aften var på besøg i Ikast. Men selv om 10-15 medrejsende tilhængere klappede flittigt, måtte de se et nyt nederlag i øjnene. Ringkøbings eneste sejr kom i første runde, og siden er der spillet ni kampe med kun en enkelt uafgjort imellem.

Herning/Ikast startede som frygtet hårdt ud med føring på 4-1, men det lod Ringkøbing sig ikke gå på af. Selv om Ida Lagerbon brændte to straffekast inden for de første seks minutter, hængte Ringkøbing fint på. Et offensivt forsvar stressede hjemmeholdet, og det var kun på to hurtige mål lige før pausen, at Herning /Ikast fik skabt et forspring på fem mål med føring 13-8.

Efter pausen begyndte Ringkøbing at spille syv mod seks - med ganske pæn succes. Gode scoringer betød, at Ringkøbing fik reduceret, så de kun var bagud med to-tre mål frem til 18-16.

Herning/Ikast tog en time-out. De fik lige skruet nogle pæne angreb sammen, som skaffede føring på 22-16. Så var kampen lukket.

Resten af kampen blev der byttet mål. Ringkøbing satsede hårdt på kontraløb, men mange blev brændt. Derfor endte det med et forholdsvis klart nederlag.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden