Annonce
Videbæk

Idrætscenter opruster efter hotellukning: Ny køkkenchef skal skaffe flere kunder

Jannik Hamborg Kristensen, tidligere kok på Westergaards Hotel i Videbæk, skal fra nytår styre køkkenet i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Foto: Søren Palmelund
Videbæk Idræts- og Fritidscenter satser på mad til selskaber og møder, når nu Westergaards Hotel lukker. VIFC ansætter den snart tidligere kok på Westergaards Hotel, Jannik Hamborg Kristensen.

Videbæk: Indtil den 1. november er 26-årige Jannik Hamborg Kristensen kok på Westergaards Hotel, hvor han også er udlært.

Når hotellet lukker, skal Jannik Hamborg Kristensen ikke ud for at søge nyt job. I stedet skal han til at forberede sig til sit nye job fra nytår. Her skal han nemlig stå for køkkenet i Videbæk Idræts- og Fritidscenter (VIFC).

Samtidig stopper Erik Villumsen efter syv år som forpagter af køkkenet efter syv år.

Annonce

- Med ansættelsen af kokken fra Westergaards Hotel håber vi i VIFC's bestyrelse, at nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, fremover vil blive holdt hos os, fortæller Arne Stampe Pedersen, formand for VIFC's bestyrelse.

Han glæder sig over, at Erik Villumsen har accepteret at stoppe sin forpagtning seks måneder før tid. Jannik Hamborg Kristensen overtager Erik Villumsens aftaler i VIFC efter nytår.


Med ansættelsen af kokken fra Westergaards Hotel håber vi i VIFC's bestyrelse, at nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, fremover vil blive holdt hos os.

Arne Stampe Pedersen, formand for VIFC's bestyrelse.


For VIFC er det et økonomisk sats at ansætte sin egen kok. Centret mister en huslejeindtægt fra forpagter Erik Villumsen og skal nu betale løn til Jannik Hamborg Kristensen.

- Med ansættelsen af Jannik håber vi, at vi kan være med til at sikre, at hotellets omsætning bliver i lokalområdet. Vi har lokalerne til store og små selskaber, påpeger Arne Stampe Pedersen.

- Med ansættelsen af Jannik håber vi at kunne tiltrække nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, siger Arne Stampe Pedersen, formand for Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Foto: Søren Palmelund

Han håber, at der kan komme nogle synergier i huset, når kokken nu er ansat.

- For eksempel kan spisende gæster bruge nogle af vores faciliteter i forbindelse med fester og arrangementer. Vi vil også kunne markedsføre i fællesskab på Facebook. De ansatte her i centret kan også hjælpe kokken i forbindelse med arrangementer, siger han.

Hallen har tidligere leveret skolemad til eleverne på Videbæk Skole, og det kan måske igen blive en mulighed.

Hallens kantine/kiosk er i første omgang ikke en del af Jannik Hamborg Kristensens arbejdsområde, men fortsætter som hidtil.

Udover mad til selskaber og arrangementer i VIFC forestiller Jannik Hamborg Kristensen sig også, at der skal leveres mad ud af huset.

- Det her er en god mulighed for mig til at prøve noget nyt. Jeg tager noget erfaring med mig fra hotellet. Min stil er god dansk mad med et twist, og jeg vil i høj grad bruge lokale råvarer, siger Jannik Hamborg Kristensen.

Corona-påvirkninger

Alt er selvfølgelig afhængig af fremtidige corona-restriktioner.

Både VIFC og Erik Villumsen har mærket corona.

- Aflyste arrangementer, både private arrangementer og firmaarrangementer, har nok kostet mig 700.000 kroner i omsætning, fortæller Erik Villumsen.

Også VIFC har mistet aktiviteter på grund af corona.

- Vi kommer nogenlunde gennem første halvår, blandt andet på grund af kompensationer. Indendørssæsonen var jo næsten overstået, da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Kommunen har jo opretholdt tilskuddet til os. Under nedlukningen har vi sendt personalet hjem, fortæller centerleder Henrik Juhl.

I andet halvår regner bestyrelse og centerleder med et underskud på grund af usikkerhed om restriktioner.

- Vi kan have 450 siddende gæster til spisning, men mange aflyser alligevel. Vi plejer at have tre store firmajulefrokoster/aktivitetsdage, som er blevet aflyst. Lige nu er det usikkert, om vi kan holde julebal. Vi kan ikke holde ballet på samme måde, som vi plejer, men måske kan der laves noget andet, siger Henrik Juhl.

Annonce
Navne For abonnenter

Corona kostede hendes fars liv: Nu har Inge skrevet en kogebog sammen med sin mor

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Spjald blev hjemby for produktion af kjoler og 40 nye arbejdspladser - og andre glimt fra Gamle Dage

Debat

Raunonia: Udsigten over fjorden er en fælles værdi

Ringkøbing

Han går fra 800 til 5000 kvadratmeter: Mr. Beef kan sagtens bruge al pladsen i ny fabrik

Bonnichsen i klumme: Efterretningsvæsenet i Danmark ligger i ruiner

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Stigende elpriser tvinger sommerhusbureau til nytænkning: Lejerne må betale, hvad strømmen reelt koster

Ringkøbing

Fra rengøringsmedarbejder til kurbadschef: 24-årig rumæner har gjort lynkarriere på Hotel Fjordgården

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Ringkøbing Håndbold

Fra Okinawa til Vestjylland: Japansk træner i praktik i Ringkøbing Håndbold

Skjern For abonnenter

Kom med på læsehunden Frejas første arbejdsdag: Firbenet skal hjælpe børn med at blive bedre til at læse

Sport

Gidsel bliver på hotellet under træning efter slag i maven

Annonce