Annonce
Videbæk

Idrætscenter opruster efter hotellukning: Ny køkkenchef skal skaffe flere kunder

Jannik Hamborg Kristensen, tidligere kok på Westergaards Hotel i Videbæk, skal fra nytår styre køkkenet i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Foto: Søren Palmelund
Videbæk Idræts- og Fritidscenter satser på mad til selskaber og møder, når nu Westergaards Hotel lukker. VIFC ansætter den snart tidligere kok på Westergaards Hotel, Jannik Hamborg Kristensen.
Annonce

Videbæk: Indtil den 1. november er 26-årige Jannik Hamborg Kristensen kok på Westergaards Hotel, hvor han også er udlært.

Når hotellet lukker, skal Jannik Hamborg Kristensen ikke ud for at søge nyt job. I stedet skal han til at forberede sig til sit nye job fra nytår. Her skal han nemlig stå for køkkenet i Videbæk Idræts- og Fritidscenter (VIFC).

Samtidig stopper Erik Villumsen efter syv år som forpagter af køkkenet efter syv år.

- Med ansættelsen af kokken fra Westergaards Hotel håber vi i VIFC's bestyrelse, at nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, fremover vil blive holdt hos os, fortæller Arne Stampe Pedersen, formand for VIFC's bestyrelse.

Han glæder sig over, at Erik Villumsen har accepteret at stoppe sin forpagtning seks måneder før tid. Jannik Hamborg Kristensen overtager Erik Villumsens aftaler i VIFC efter nytår.


Med ansættelsen af kokken fra Westergaards Hotel håber vi i VIFC's bestyrelse, at nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, fremover vil blive holdt hos os.

Arne Stampe Pedersen, formand for VIFC's bestyrelse.


For VIFC er det et økonomisk sats at ansætte sin egen kok. Centret mister en huslejeindtægt fra forpagter Erik Villumsen og skal nu betale løn til Jannik Hamborg Kristensen.

- Med ansættelsen af Jannik håber vi, at vi kan være med til at sikre, at hotellets omsætning bliver i lokalområdet. Vi har lokalerne til store og små selskaber, påpeger Arne Stampe Pedersen.

- Med ansættelsen af Jannik håber vi at kunne tiltrække nogle af de arrangementer, der hidtil er blevet holdt på hotellet, siger Arne Stampe Pedersen, formand for Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Foto: Søren Palmelund

Han håber, at der kan komme nogle synergier i huset, når kokken nu er ansat.

- For eksempel kan spisende gæster bruge nogle af vores faciliteter i forbindelse med fester og arrangementer. Vi vil også kunne markedsføre i fællesskab på Facebook. De ansatte her i centret kan også hjælpe kokken i forbindelse med arrangementer, siger han.

Hallen har tidligere leveret skolemad til eleverne på Videbæk Skole, og det kan måske igen blive en mulighed.

Hallens kantine/kiosk er i første omgang ikke en del af Jannik Hamborg Kristensens arbejdsområde, men fortsætter som hidtil.

Udover mad til selskaber og arrangementer i VIFC forestiller Jannik Hamborg Kristensen sig også, at der skal leveres mad ud af huset.

- Det her er en god mulighed for mig til at prøve noget nyt. Jeg tager noget erfaring med mig fra hotellet. Min stil er god dansk mad med et twist, og jeg vil i høj grad bruge lokale råvarer, siger Jannik Hamborg Kristensen.

Annonce

Corona-påvirkninger

Alt er selvfølgelig afhængig af fremtidige corona-restriktioner.

Både VIFC og Erik Villumsen har mærket corona.

- Aflyste arrangementer, både private arrangementer og firmaarrangementer, har nok kostet mig 700.000 kroner i omsætning, fortæller Erik Villumsen.

Også VIFC har mistet aktiviteter på grund af corona.

- Vi kommer nogenlunde gennem første halvår, blandt andet på grund af kompensationer. Indendørssæsonen var jo næsten overstået, da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Kommunen har jo opretholdt tilskuddet til os. Under nedlukningen har vi sendt personalet hjem, fortæller centerleder Henrik Juhl.

I andet halvår regner bestyrelse og centerleder med et underskud på grund af usikkerhed om restriktioner.

- Vi kan have 450 siddende gæster til spisning, men mange aflyser alligevel. Vi plejer at have tre store firmajulefrokoster/aktivitetsdage, som er blevet aflyst. Lige nu er det usikkert, om vi kan holde julebal. Vi kan ikke holde ballet på samme måde, som vi plejer, men måske kan der laves noget andet, siger Henrik Juhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce