Sport

Ida Vium ude med hjernerystelse

Målvogter Ida Vium er ude for Ringkøbing Håndbold på ubestemt tid med en hjernerystelse. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold har føjet endnu en spiller til den lange skadesliste. Denne gang er det målvogter Ida Vium, der meldes ude på ubestemt tid med en hjernerystelse.

Ringkøbing: De dårlige meldinger fra Ringkøbing Håndbold bliver bare ved og ved med at komme. Senest er det meldingen om, at målvogter Ida Vium er ude på ubestemt tid med en hjernerystelse.

I en måned har Ida Vium døjet med hjernerystelse, og desværre har der endnu ikke været en ønsket fremgang at spore. Derfor er den 22-årige målvogter, der kom til fra TTH Holstebro før denne sæson, fortsat ude på ubestemt tid.

- Klubben er i en god dialog med Ida omkring hendes tilstand. Sundhedsteamet holder øje med Ida, og justerer løbende på behandling, i forhold til hendes hjernerystelse for at optimere behandlingerne så godt som muligt. Vi ser desværre flere og flere tilfælde af hjernerystelser i håndbolden, og desværre er Ida også blevet ramt af en. Jeg tror, hjernerystelser er svære at forholde sig til for alle - tilskuere såvel som spillere - da skaden er meget uhåndgribelig. Derudover er prognose og behandling meget individuel. Vi håber det bedste for Ida og fremtiden, men desværre må vi sande, at vi ikke kender datoen for, hvornår vi har Ida tilbage på banen, siger Ringkøbings træner Mads Brandt.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden