Annonce
Hvide Sande

I Phillip Fabers lydspor: Tina og Sebastian spiller op til fællessang fredag aften

Trods 14 års aldersforskel swinger det godt mellem Tina Jensen og Sebastian Hahn, der siden oktober sidste år har optrådt under duonavnet Sanglærken & Sebastian. Pressefoto: Kenneth Højhus
Makkerparret Tina Jensen og Sebastian Hahn præsenterer fredag aften et nyt tiltag med fællessang i Hvide Sande. I september bliver tilsvarende toner slået an i Skjern, Ringkøbing og Videbæk.
Annonce

Hvide Sande: Alberte Windings 'Lyse nætter,' Anne Linnets 'Forårsdag' og Kim Larsens 'Papirsklip.' Det er nogle af de sange, der er på repertoiret, når der fredag aften bliver spillet op til fællessang under åben himmel ved Hvide Sande Sportsfisker Center.

Bag tiltaget står Tina Jensen og Sebastian Hahn. Siden oktober sidste år har de optrådt under duonavnet Sanglærken & Sebastian, der primært gør sig i diner- og stemningsmusik.

- Under corona-krisen har jeg fulgt meget med i fællessang på DR med Phillip Faber og har oplevet, hvordan det har samlet Danmark. Nu har vi selv fået en skør idé om at komme lidt ud i landet. Vi elsker at spille udendørs, siger Tina Jensen om det gratis arrangement på Nordhavnskaj.

Efter fredagens debut med fællessang i Hvide Sande er der plottet yderligere tre, lignende arrangementer ind i kalenderen: Ringkøbing, Skjern og Videbæk får besøg af Sanglærken & Sebastian henholdsvis 4., 11. og 25. september.


Under corona-krisen har jeg fulgt meget med i fællessang på DR med Phillip Faber og har oplevet, hvordan det har samlet Danmark.

Tina Jensen


Om sine egne forventninger siger Tina Jensen:

- Det er svært, da vi jo ikke er kendte kunstnere. Det er noget andet at blive booket til et bryllup, hvor vi ved, at der er nogle gæster.

Annonce

Klapstol og picnickurv

Fredagens arrangement begynder klokken 19, og opfordringen fra initiativtagerne til publikum lyder, at det er en god idé selv at medbringe klapstole eller tæpper og måske en picnickurv:

- Så lægger vi op til ro og velvære, siger Tina Jensen - og tilføjer, at der bliver uddelt sanghæfter, 'da vi tror på, at folk gerne vil synge med.'

Sanglærken og Sebastian har afsat to timer, og undervejs vil de også byde på numre, der bare kan nydes som ren underholdning uden selv at synge med. Ligeledes bliver det muligt at ønske en sang, hvis det skal være.

Sanglærken & Sebastian inviterer fredag 31. juli til fællessang under åben himmel i Hvide Sande. I september byder de på tre, tilsvarende arrangementer i Skjern, Ringkøbing og Videbæk. Pressefoto

Tina Jensen fortæller, at hun og Sebastian ind i mellem bliver udfordret på grund af en aldersforskel på 14 år. Hun er 32, og han er 18, og der kan være sange, han ikke umiddelbart kender.

- Men han har et fantastisk gehør. Jeg praler gerne lidt med ham, siger Tina Jensen om Sebastian Hahn, der netop er blevet optaget på Musikalsk Grundkursus i Holstebro, hvorfra vejen videre kan føre til et konservatorium eller et liv som professionel musiker.

Annonce

De er begge født i No

Når Sanglærken & Sebastian optræder, står Tina Jensen for det vokale arbejde, mens ungersvenden håndterer klaver, guitar eller trompet.

Tina Jensen er bosat i Videbæk, mens Sebastian Hahn bor i Ringkøbing. Pudsigt nok er de begge født opvokset i No, der ved seneste folketælling kunne mønstre 264 indbyggere.

Hvis du har fået lyst til at synge med fredag aften, kan det måske være en idé også at gøre stemmen klar til klassikere som 'Solen er så rød, mor,' 'Dansevise' og Steffen Brandts fine 'Fald min engel.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Ringkøbing

Endnu en HHX-elev er covid-19-ramt: Nu er 50 elever sendt hjem

Annonce