Annonce
Skjern

I Naturens Rige går børnene naturligvis til fritidsaktivitet i naturen

Børnene i fritidsaktiviteten "Naturligvis" har været oppe i et fugletårn. Foto: Inger Bech
I Stauning/Dejbjerg i Ringkøbing-Skjern Kommune kan børn, der ikke lige er til fodbold, gå til fritidsaktiviteten "Naturligvis"
Annonce

Stauning/Dejbjerg: "Naturligvis" er en fritidsaktivitet for børn i alle aldre.

Aktiviteten er på kort tid blevet et tilløbsstykke i Stauning-Dejbjerg-området, der ligger midt i naturen mellem Ringkøbing og Skjern.

38 børn i alderen fire til 13 år deltager i fritidsaktiviteten et par timer hver anden mandag.

- Vores målgruppe er børn fra børnehaveklassen og til og med 6. klasse, og vores mål er simpelthen at få børn ud, fortæller én af initiativtagerne bag fritidsaktiviteten, Majbritt Ejstrup fra Stauning-Dejbjerg U&I i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne give dem et naturtilbud at gå til, så der også er noget for dem, der ikke lige går til fodbold, siger Majbritt Ejstrup.

Hun tilføjer, at børnehavebørn også er velkomne sammen med en forældre.

Det er forskelligt, hvad der er på programmet i "Naturligvis". Men afgørende er, at børnene kommer ud i naturen og får gode oplevelse, når fritidsaktiviteten foregår rundt om ved de forskellige naturperler, der findes i området.

Annonce

Flaskepost i åen

Børnene har blandt andet i april haft travlt med at bygge insektboer, og forleden var børnene på tur til udmundingen af Skjern Å i Ringkøbing Fjord.

Selvom det ruskede godt derude, så skinnede solen, og humøret var højt blandt både børn og voksne.

Der blev holdt godt øje med alt, hvad der findes i naturen, pjasket i vandet og naturligvis blev det hele også set lidt fra oven, inden der ellers blev skrevet hilsner og sendt flaskepost afsted i åen.

I dagens anledning var Ringkøbing-Skjern Kommunes mobil-maker Inger Bech med på sidelinjen, da formanden for Stauning U & I, Karen Lundgaard Agerholm, for første gang kastede sig ud som videoambassadør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce