Annonce
Erhverv

I alt 220 ansatte: Nu åbner Vento kontor i Taiwan

Gert Løgstrup Eriksen bliver leder af Ventos nye afdeling i Taiwan. Pressefoto
Vento, der blev stiftet i 2012, har i dag 22 medarbejdere på hovedkontoret i Ringkøbing, og 200 medarbejdere fordelt over hele verden. Fra 1. september får Vento også fast base i Taichung på Taiwan.

Ringkøbing: Vento Energy Support, der har hovedkontor i Ringkøbing-Skjern Erhvervspark på Ribovej i Ringkøbing, får fra 1. september også fast base i Taichung på Taiwan.

- Det er en stor satsning fra ledelsens side, men der er et stort potentiale i den verdensdel, og det vil vi gerne udnytte. Med den faste base i Taiwan forventer vi at kunne vedligeholde og udbygge vores eksisterende onshore aktiviteter samt udvikle offshore aktiviteterne i Taiwan. Vi har store forventninger til udvidelsen, og det er også vores hensigt at benytte Taiwan som vores Asian hub og på sigt kunne servicere kunder i hele Asian Pacific fra Taiwan, siger direktør Henrik Brink.

Det er Gert Løgstrup Eriksen, der stammer fra Randers, der skal være Operations Manager i Taiwan, og derfor er det ham, der kommer til at vedligeholde og udbygge området fra den faste base i Taichung.

- Jeg synes, at det er en fantastisk og meget spændende satsning, vi bevæger os ud på. Det er et fantastisk land at leve i, og befolkningen er meget imødekommende og venlige. Nu glæder jeg mig til at fortsætte med at udbygge vore aktiviteterne i området og at få min familie herned, siger Gert Løgstrup Eriksen, der allerede bor i Taiwan.

- Min kone og mine tre børn flytter i løbet af efteråret til Taiwan, og de glæder sig alle fire til den store oplevelse, fortæller Gert Løgstrup Eriksen.

Det er ikke den eneste store ting, der kommer til at ske for Gert Løgstrup Eriksen i år. Foruden de spændende tiltag indenfor Vento kan han også markere 20 års jubilæum i vindmøllebranchen.

I 1999 startede Gert Løgstrup Eriksen i branchen og har en baggrund hos både Vestas, Mammoet, NEG Micon og Suzlon.

- Gert er den helt rigtige mand til være med til at udbygge aktiviteterne hos Vento, siger Henrik Brink.

Vento Energi Support

Vento Energy Support blev stiftet i 2012 i Ringkøbing. Firmaet har hovedkontor i Ringkøbing-Skjern Erhvervspark, hvor der i dag sidder 22 ansatte på kontoret. På verdensplan har virksomheden cirka 200 medarbejdere fordelt på kontoret i Ringkøbing, et kontor i Tyskland og derudover forskellige vindmøllesites verden over.

Vento Energy Support er global leverandør til vindmølleindustrien og specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med certificerede vindmølleteknikere til blandt andet installation og service af vindmøller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce