Annonce
Ringkøbing

Hyren er uændret: Carl Emil giver to koncerter på én aften

Det bliver sådan, at publikum kommer til at opleve Carl Emil Petersen torsdag 5. november på spillestedet Generator i Ringkøbing - alene på scenen og med et par akustiske guitarer inden for rækkevidde. Arkivfoto: Bo Källberg/Ritzau Scanpix
Generator har valgt at flytte solo-optræden med Carl Emil Petersen til torsdag 5. november, hvor han giver to koncerter på spillestedet i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: I disse tider med håndsprit og afstandskrav i metermål er det ind i mellem det muliges kunst at arrangere live-koncerter.

Det ved Anton Bjerg en hel del om. Han er daglig leder på spillestedet Generator i Ringkøbing, hvor 2020-kalenderen har krævet sin mand.


Carl Emil ønskede at flytte datoen, og det har vi sagt ja til. Vi må jo alle hjælpe hinanden i den her tid.

Anton Bjerg, daglig leder af spillestedet Generator


Senest har Anton Bjerg rykket rundt på et par brikker for om muligt at få klaveret - eller den akustiske guitar - til at spille optimalt, når Carl Emil Petersen gæster byen på sin efterårsturné som solist.

Oprindeligt var den 30-årige sanger og sangskriver programsat til fredag 30. oktober, men nu er der i stedet sat kryds ved torsdag 5. november:

- Carl Emil ønskede at flytte datoen, og det har vi sagt ja til. Vi må jo alle hjælpe hinanden i den her tid, siger Anton Bjerg.

Tilsvarende rækker Carl Emil Petersen også hånden ud. Der var udsolgt til koncerten 30. oktober, og da corona-restriktionerne ikke tillader en fuld sal på Generator, har den unge kunstner budt sig til med to koncerter på én aften.

Dermed slår Carl Emil Petersen tonen an første gang klokken 18.30 torsdag 5. november - og igen klokken 21.

Og hyren bliver der ikke ændret på.

Annonce

Ikke så højtråbende

Anton Bjerg fortæller, at det var på tale at flytte koncerten til Vesterhavs-Hallen, der kan rumme flere tilhørere end Generator, men Carl Emil Petersen foretrækker at optræde på det intime spillested på Kastengevej:

- Der er ikke noget galt med Vesterhavs-Hallen, men jeg kan godt se forskellen på de to steder - han er jo ikke så højtråbende. Det var noget andet, hvis det var et rockband, siger den daglige leder af Generator.

Set i det lys giver det mere mening, at en koncert med bandet Hugorm - med Simon Kvamm i front - torsdag 29. oktober er flyttet til hallen på Kongevejen.

På vegne af spillestedet har Anton Bjerg skrevet ud til samtlige 250 Carl Emil-billetkøbere, der nu skal forholde sig til en ny dato med to mulige starttider:

- Jeg har fået mange mails tilbage, og vi er godt i gang. Vi går efter at opfylde folks ønsker, men det kan blive nødvendigt at flytte lidt rundt på ønskerne, siger Anton Bjerg, der regner med at have det endelige puslespil på plads senest tirsdag formiddag.

Annonce

Måske flere billetter

Ved hver af de to koncerter 5. november bliver der plads til 154 gæster på Generator, og Anton Bjerg vurderer derfor - under hensyntagen til krav om passende afstand i salen - at der sandsynligvis kommer ekstra billetter til salg.

Det vil naturligvis også blive tilfældet, hvis nogle af billetkøberne vælger at få deres penge retur på grund af datoændringen.

Lige nu og her glæder Anton Bjerg sig over, at folkene bag Generator havde en særdeles dejlig fredag. Om formiddagen sendte P4 to timers sprudlende live-radio fra spillestedet, og om aftenen sørgede Thomas Eje for, at godt 100 gæster fik sig en smagfuld efterårsoplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce