Annonce
Debat

Hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat? Spørg redaktionen og få en bedre avis

Gudrun Pedersen, chefredaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Foto: Johan Gadegaard

Nysgerrighed er en drivkraft for de fleste journalister, og undrende spørgsmål er en kær sport for redaktionen på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Og det er - sagt på vestjysk - langtfra de værste historier, der kommer ud af vores manglende viden om dette eller hint.

Spørgsmålene kan gælde alt mellem himmel og jord:

Nogen lægger puslespil for at få coronatiden til at gå. Gad vide, hvilke hobbyer vestjyderne mon har kastet sig over i coronaens tid? Og nu, vi snakker om corona - hvordan mon nedlukningerne har påvirket trafikken? Indbyggertallet rasler ned - men hvad skal der egentlig til for at holde unge vestjyder fast eller få dem til at vende tilbage efter endt studium? Der kommer læserbreve om, at EU vil forhindre jagt og fiskeri omkring Ringkøbing Fjord. Hvordan i alverden kan de dog finde på det? Nå - det kunne de heller ikke - jamen så er det den historie, vi skriver...


Jo flere spøjse spørgsmål, desto flere gode historier.


Jo flere spøjse spørgsmål, desto flere gode historier. Så for at avisen kan blive endnu bedre og mere vedkommende for vestjyderne, beder vi nu læserne komme frem med deres spørgsmål og sende dem ind til journalisterne. Det har man sådan set altid været mere end velkommen til, men nu har vi sat det i system. Det sker i form af små formularer på hjemmesiden, hvor læserne nemt kan komme frem med deres undren.

Spørg Redaktionen, lyder vores opfordring, og efterhånden som de forhåbentlig mange undrende spørgsmål fra læserne kommer ind til os, vil vi se, om vi kan finde svar på dem. Så hvis du sidder med et spørgsmål, som er vigtigt for dig og dit lokalområde, så tøv endelig ikke med at skrive til os.

Jeg er vildt nysgerrig efter at se, hvilke historier, vi selv kan have overset, men som læserne synes, vi skal spørge ind til. Så skyd løs - og hav en forunderlig og undrende weekend!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Rohde om sin gamle kritik af Indre Mission som sort: - Det var ikke min stolteste time som folketingsmedlem

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det store valg for 75 år siden: Se navnene på de mange lokalvalgte i både sogneråd, byråd og amtsråd

Annonce