Annonce
Hvide Sande

Byrådsmedlem undrer sig: Lodsejere udeladt fra Netto-møde

Sagen om en ny Netto-butik i Søndervig er endnu ikke afklaret. Visualisering: Salling Group
Konservativt byrådsmedlem undrer sig over, at lodsejerne ikke bliver inviteret til et møde mellem borgmesteren og Salling Group om ny Netto-forretning i Søndervig.
Annonce

Søndervig: Det er ikke kun i Salling Groups interesse at få af afklaret, om der kan banes vej for en ny Netto-butik i Nyhavn ved den kommende omfartsvej i Søndervig.

Det mener byrådsmedlem Lennart Qvist (K), som undrer sig over, at lodsejerne i området ikke er inviteret med til et varslet møde mellem borgmesteren, teknik- og miljøudvalgsformanden samt Salling Group og selskabets rådgiver.

Økonomiudvalget besluttede forleden, at parterne skal mødes for at få afklaret de meget forskellige opfattelser, der er af muligheden for rent planlægningsmæssigt at få tilladelse til at etablere en dagligvarebutik i landzone uden for den eksisterende bymidte.

- Jeg synes, det ville være helt naturligt, at lodsejerne også deltager i mødet. De har jo også en interesse i den fremtidige anvendelse af området, siger Qvist.

Ringkøbing-Skjern Kommune har tidligere fastslået, at det er meget tvivlsomt hvis ikke umuligt at få en tilladelse i hus. Og den udlægning bakker Erhvervsstyrelsen kommunen op i.

Salling Group mener derimod, at det godt kan lade sig gøre og er villig til for egen regning og risiko at få et rådgivningsfirma til at undersøge sagen nærmere.

Salling har i et brev til kommunen erklæret sig parat til den ventetid, det vil tage at få den ønskede afklaring.

Sagen om Netto-butikken skal efter mødet med Salling behandles i økonomiudvalget og efterfølgende i byrådet. Et enigt teknik- og miljøudvalg har sagt god for, at Salling får tid til at undersøge de planlægningsmæssige muligheder.

Annonce
Annonce
Tarm

Ådum/Hoven sogn sagde farvel til præst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Fagfolk trækker sig fra skolestrukturudvalg: Nu kommer tingene for tæt på

Annonce