Annonce
Læserbrev

Hvor er grænsen: Skal Jan Hellesøe trylle trafikken væk?

Er forventningen, at alle de nye turister kommer gående eller cyklende?

Hvis de nye turister kommer kørende i bil, vil de sammen med de lokale lave trafikpropper. Specielt i Søndervig-krydset.

Er der problemer om sommeren, kan seancen nu udvides til hele året, hvis forventningerne til antallet af turister holder.

Vil Ringkøbing-Skjern så indsætte en bilfærge fra Hvide Sande, enten til Ringkøbing eller til Stauning, som aflastning ?

Eller hyrer Ringkøbing-Skjern Jan Hellesøe til at trylle nogen af bilerne væk..?

Hvis infrastrukturen ikke er i orden, kan det kun blive en dårlig oplevelse for gæsterne. Og dårligt for projektet.

Men er der slet ingen øvre grænse for, hvad naturen kan bære? Turisterne og de lokale sommerhusejere laver allerede nu stier overalt i klitterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce