Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande-virksomheder glæder sig til at levere til kronprinsen

Michael Grantland glæder sig til at lave kongelig mad. Arkivfoto: Hjalte Hald Jensen
Kommandobroen by Grantland skal levere maden, når Kronprinsen kommer til Hvide Sande, den 22. august. Hvis Vitas Blomster skal levere blomsterne, vil hun skabe buketter i Vattenfalls blå-gule farver.

Hvide Sande: Når kronprins Frederik, statsminister Mette Frederiksen og klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen kommer til Hvide Sande, torsdag den 22. august for at stå for den officielle åbning af Horns Rev 3, vil de sammen med de 150 til 200 gæster få maden serveret af Kommandobroen by Grantland.

- Det er da helt sikkert en opgave lidt ud over det sædvanlige, ikke mindst fordi der er mere planlægning. Og vi er da stolte over at blive valgt til den opgave, siger Michael Grantland.

- Vi skal være en del i køkkenet for at kunne nå at lave alle retterne. Men ellers er det ikke så specielt. Vi har før leveret til så mange mennesker. og vi er jo så heldige, at det stadig er sommer, så det er let af skaffe friske grøntsager. Det bliver helt klart en lokal og meget dansk menu med stort lokalt islæt som for eksempel fladfisk. Det er også der, der er ønsket, siger Michael Grantland.

Vita's Blomster har tidligere leveret til begivenheder, hvor der har været royalt besøg i Hvide Sande, for eksempel til indvielsen af Anker Fjord Hospice.

Hun har endnu ikke fået en officiel bekræftelse på, at hun skal levere til indvielsen, men hvis hun skal, vil hun forsøge at skabe buketter, med blå-gult islæt.

- Det er Vattenfalls farver, så det vil være passende til begivenheden. Der er imidlertid ikke så mange blomster, der er naturligt blå, så det bliver selvfølgelig lidt af en udfordring, men der er jo altid kornblomsten, siger Vita Kristoffersen.

- Som blomsterbinder og blomsterdekoratør er sådanne opgaver naturligvis dejlige. De giver lidt spænding i hverdagen, så jeg håber da, at vi bliver valgt til at levere blomsterne, siger Vita Kristoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];