Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande: Ideer på bordet til borgermøde om byens udvikling

Over 130 deltog i borgermødet som var arrangeret i et samarbejde mellem Klittens Borgerforening, Holmsland Klit Turistforening og Forening Havnen. PR-foto
Over 130 deltog i borgermødet som var arrangeret i et samarbejde mellem Klittens Borgerforening, Holmsland Klit Turistforening og Forening Havnen.
Annonce

Hvide Sande: Klittens Borgerforening inviterede alle borgere i Hvide Sande til borgermøde om udvikling af Hvide Sande.

- Vi er meget glade og begejstrede for den meget flotte opbakning, der var til borgermødet og synes der var en rigtig god stemning. Det var mange fine og gode forslag der kom frem på mødet, siger formanden for Klittens Borgerforening, Hanne Jensen, i en pressemeddelelse.

Afslutningsvist fik deltagerne mulighed for at komme med indspark og ideer til, hvordan Hvide Sande kan se bedre ud i fremtiden. PR-foto
Annonce

Tanker og drømme

I løbet af aftenen var der indlæg fra Hvide Sande Havn, Hvide Sande Hallen, Waterz med flere, der alle gav indblik i nogle af de udviklingstanker og drømme, som allerede er på tegnebrættet i byen.

Carsten Stubkjær Mumm, Ringkøbing, var også inviteret for at fortælle om projektet Børnenes By, og hvordan der arbejdes på at skabe attraktive områder for børn og unge i Ringkøbing.

Afslutningsvist fik deltagerne mulighed for at komme med indspark og ideer til, hvordan Hvide Sande kan se bedre ud i fremtiden.

Der blev blandt andet snakket om muligheden for at skabe et aktivitetsområde eller legeplads for børn og unge enten i forbindelse med renoveringen af Troldbjerg og udviklingen af Hvide Sande Hallen og Fiskeriets Hus eller på Torvepladsen i tilknytning til byens forretninger.

Der blev også snakket om manglen på lejeboliger til ældre uden visitation samt lejeboliger generelt.

Der blev også udtrykt ønsker om mere permanente og flere faciliteter til vinterbadning.

Fremtiden for Hvide Sande Skolen og Fjordskolen blev også diskuteret i forhold til fordele og ulemper ved de forskellige placeringer.

Annonce

Konkrete løsninger

Hanne Nørrum Jensen håber, at lige så mange har lyst til at deltage i det næste møde 27. november:

- Her går vi nemlig endnu mere i dybden og ser på, hvordan vi helt konkret kan løse eller forbedre de indkomne forslag, siger formanden.

Møderne er resultatet af et tæt samarbejde med Forening Havnen og Holmsland Klit Turistforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce