Annonce
Hvide Sande

Hvide Sande i top 10: Her vil vi gerne holde ferie

Der er god grund til at besøge Hvide Sande, mener viceborgmesteren. Byen er blandt de mest søgte feriedestinationer. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Danskerne har for alvor fået øjnene op for Hvide Sande som feriedestination. Det placerer fiskerbyen ved Vesterhavet højt på national søgeliste.
Annonce

Hvide Sande: Det er ikke kun tv-produktioner, filmselskaber og tyske turister, som er lune på Hvide Sande i øjeblikket.

Det samme er feriehungrene danskere, som flittigt har søgt på fiskerbyen som muligt feriemål på rejsesøgemaskinen Momondo. Ifølge en opgørelse fra perioden 30. april til 29. juni scorer Hvide Sande en 10. plads over de mest søgte sommerdestinationer, fortæller Ekstra Bladet.

Øverst på listen ligger København, Skagen og Aarhus.


Jeg er afsindig glad for, at danskere kender Hvide Sande og har lyst til at holde ferie her. Vi har aldrig været i tvivl om, at byen har et kæmpe potentiale, fordi den ikke bare har Vesterhavet i nærheden, men også et autentisk miljø ved havnen

Søren Elbæk (S) viceborgmester


Viceborgmester og formand for erhvervs- og vækstudvalget Søren Elbæk (S) glæder sig over populariteten.

- Jeg er afsindig glad for, at danskere kender Hvide Sande og har lyst til at holde ferie her. Vi har aldrig været i tvivl om, at byen har et kæmpe potentiale, fordi den ikke bare har Vesterhavet i nærheden, men også et autentisk miljø ved havnen, som er noget turisterne efterspørger, siger han.

Annonce

Filmhold på havnen

Hvide Sande har fået masser af sendetid på det seneste. For nylig rullede tv-programmet "Sommerdrømme" over skærmen, hvor fire par dystede om at vinde det sommerhus i Hvide Sande, de selv havde indrettet. Og i disse dage kan man støde på stjerneskuespillere som Bodil Jørgensen, Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen på havnen i Hvide Sande. De er i fuld gang med at optage en tv-krimi med titlen "Hvide Sande".

Sommerdestinationer

Top 20 over mest søgte danske sommerdestinationer på Momondo i perioden fra 30. april til 29. juni.

1. København

2. Skagen

3. Aarhus

4. Samsø

5. Rønne

6. Sønderborg

7. Odense

8. Aalborg

9. Billund

10. HVIDE SANDE

11. Fjerritslev

12. Vejle

13. Ærøskøbing

14. Tisvildeleje

15. Hornbæk

16. Kerteminde

17. Henne

18. Højby

19. Maribo

20. Esbjerg

Interessen falder sammen med at coronavirus har fået mange danskere har droppet den udenlandske ferien sydpå til fordel for et dansk sommerhus.

Annonce

Noget at komme efter

Spørger man viceborgmesteren, så er der da virkelig også noget at komme efter i Hvide Sande - også for de lokale.

Der kommer sandsynlig flere danske turister til Hvide Sande end der plejer, Ihvert fald bliver der flittigt søgt på byen hos Momondo. Arkivfoto: Jørgen Kirk

- Der er liv på havnen. Gode spisesteder og forretninger, et surfmiljø, så jeg kan godt forstå, at vores strategi om at blande det autentiske med turismen slår igennem. Kommunens egne borgere burde også lægge vejen forbi i løbet af sommeren, lyder salgstalen fra viceborgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce